SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

Anabela Flora

 

                                   

              

          SREČNA I BLAGOSLOVENA NOVA 2021 GODINA SVIMA VAMA

 

                    

 


     Anabela Flora je diplomirani socijalni radnik i porodični psihoterapeut. Obuku za psihoterapiju je završila 24. februara 1987.godine kod profesora doktora Vladimira Hudolina, lični mentor joj je bio profesor doktor psihijatrije Mauricijo Tronkoso, sa klinike za neurologiju, psihijatriju, alkohologiju i druge ovisnosti Kliničke bolnice „Dr Mladen Stojanović“ Zagreb.

Sa darom isceljenja Anabela se susrela još u ranom detinjstvu, kada je imala 3,5 godine. Tada je prvi put imala neobična viđenja. I kasnije ceo njen život je isprepleten raznim i neobičnim dešavanjima koji su bili povezani sa njenim prirodnim darom.

Susret sa jednom grupom bioenergoterapeuta 1993. godine sa Instituta ENIOM iz Moskve i njihovo viđenje njenih sposobnosti otvara joj put ka Institutu u Moskvi. Njene sadašnje kolege su pričali o njoj i njenom daru Generalnom direktoru Instituta tadašnjem akademiku, doktoru medicinskih nauka i psihologije, specijalisti za komplementarnu i narodnu medicinu i isceliteljstva Jakovu Grigoreviču Galperinu. Anabela je dobila poziv od Instituta da se javi 22. novemba 1994. godine i da pristupi školovanju za bioenergoterapeuta.

Te godine je Anabela i završila obuku za bioenergoterapeuta i dobila diplomu pod nazivom:

 

SAMOSTALNI NARODNI ISCELITELJ, BIOENERGOTERAPEUT

registrovana na Institutu pod brojem No.3178

 

Za vreme trajanja obuke Anabela je u isto vreme radila na Institutu sa pacijentima. Na osnovu njihovog saznanja da ona ima veliki talenat kao iscelitelj bila je gost Radio „Moskve“ gde je pričala o svom talentu. Na zahtev slušalaca Anabela je bila i po drugi put gost Radio „Moskve“.

 

Na osnovu postignutih rezultata u radu januara 1998. godine Anabela Flora je dobila specijalnu diplomu

 

SERTIFIKAT DOSTOJANSTVA

ZA NAJBOLJEG ISCELITELJA U 1997.GODINI

registarski broj No.026

 

Dana 18.02.1998. godine Anabela Flora je magistrirala u svojoj oblasti kao bioenergoterapeut i dobila je diplomu

 

MAGISTAR NARODNE MEDICINE

registarski broj No.000138

 

Dana 05. februara 2011 godine Anabela Flora je dobila počasnu diplomu za besprekorni rad i visoki profesionalizam u isceliteljskoj delatnosti

 

MASTER ZLATNIH RUKU

pod registarskim brojem No.0206

 

Anabela Flora je u bivšoj Jugoslaviji završila studije za socijalnog radnika i porodičnog psihoterapeuta. U toj profesiji je radila osam godina. Psihoterapijom se bavila pet i po godina na klinici za psihijatriju u Hrvatskoj i dve i po godine za izbeglice u Crnoj Gori, zaposlena u Danskom komeserijatu za izbeglice, gde je radila kao koordinator i psihoterapeut.

Praksom iz oblasti bioenergije, odnosno bio-energo ili pranoterapijama  uz psihoterapiju, ozbiljnije počinje da se bavi 1992. godine, zatim nakon dobijanja diplome 1994.godine na Institutu u Moskvi preseljava se iz Crne Gore u njen omiljeni grad Novi Sad gde otvara firmu dana 28.11.1995 pod nazivom „OKO KOSMOSA 5„  i nastavlja da se bavi bioenergetskim terapijama, psihoterapijom i zdravim načinom ishrane.

 

Anabela Flora je ekstrasens -  PRECIZAN DIJAGNOSTIČAR u ličnom kontaktu i na slici (slika je matrica i puna je informacija o nama, ali svako nema mogućnosti, da te informacije sa energetskog polja, registrira i protumači).

Ona otkriva uzročnike poremećaja u organizmu i pomaže u otklanjanju istih.

 

Od 1992 godine, pa do danas Anabela Flora je radila kao bienergo (prano)- terapeut i psihoterapeut na Institutu ENIOM u Moskvi, u Crnoj Gori u Tivtu i Podgorici, u Bosni i Hercegovini, u Bjeljini i Banja Luci, u Srbiji, u Beogradu i Novom Sadu,Skople u R.Makedoniji. Zatim Litvanija-Vilnijus, Latvija -Riga i u drugim zemljama.

Sedište firme „OKO KOSMOSA 5“ je u Novom Sadu i Anabela Flora obavlja terapije u svom salonu koji se nalazi u ulici Kraljevića Marka 53/1 i to je jedino mesto u Novom Sadu gde pruža svoje usluge.

Anabela Flora ima 27  godišnje iskustvo u praktičnom radu sa pacijentima kao pranoterapeut i 32 godina kao psihoterapeut  i može se reći da je postigla izuzetne rezultate na osnovu pismenih i usmenih izjava pacijenata.

Anabela Flora 8 godina je i konsultant Kompanije FOHOW iz Kine prestavništvo u Novom Sadu firma FENIKS ZDRAVLE AS. To su dodatci u ishrani - suplementi koji deluju na regulaciju i regeneraciju svih organa i funkcija unutar sistema našeg organizma.   www.gold-empire.com