SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA

DEO ISKUSTAVA PACIJENATA

Anabele Flore

Magistra narodne medicine

psiho-bioenergoterapeuta


 Milanović Marko, 4 godine

Posle druge godine života smo primetili kod Marka da jako slabo priča i bio je jako agresivan i hiperaktivan, od reči je sve bilo neću i ne, ne.
Počeli smo dolaziti na terapije kod Anabele i koristili smo preparate: eliksir Kordiceps Feniks, kapsule Linčži, pastu Roza, kapsile kalcijuma Haj Cao Gaj po uputstvu i stanje se počelo poboljšavati.
Posle treće terapije i uzimanja preparata Marko više priča, izgovara reči tečno, veoma dobro komunicira, izvršava zadatke koji se od njega zahtevaju, aktivniji je.Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima‚.

Mama dečaka Jelena Čupović Milanović 

Biljana

Ja sam pacijentkinja koja je bila u ordinaciji OKO KOSMOSA 5 na terapiji I tretmanima 2000 i 2001 godine.
Razlog zbog koga sam otišla su jake vrtoglavice I padanje u nesvest.
Kod lekara su ustanovili da je sve u redu I da će vremenom prestati. Nisam mogla da hodam, odmah bih padala u nesvest.
Posle 10 terapija kod Anabele, sve je prošlo. Mogla sam normalno da idem i da radim. Mnogo sam se jače i bolje osećala.
To je trajalo 10 godina sada sam se javila sa novim problemom. Idem ponovo na terapije.

04.10.2012 Novi Sad

V. Njegoš, 33 godine, Munchen

Dijagnostika i pregled su izvršeni 27.04.2000 godine, terapije su rađene do 19.05.2000 godine
Bolovi i smetnje u predelu kičme, blokade u kolenima i zglobovima, bolovi prilikom mokrenja prisutni još od detinjstva.
Posle terapija sam osetio olakšanje prilikom mokrenja, a kod jaki bolova u leđnom delu postepeno olakšanje i tromost.

Olakšanje u predelu glave, leđa i smanjen je bol u predelu noge. Za vreme mokrenja bol je sada mnogo manji, nema osećaja napetosti u lumbalnom delu tela. Prilikom prve terapije dijagnostički pregled kompletnog zdravstvenog stanja je potpuno tačna.

Đ. Budimirka, 40 godina - Novi Sad

Uz izjavu je priložena i medicinska dokumentacija. Proces lečenja od 25.11.2002 godine do 21.02.2003
Dijagnostika i pregled su izvršeni 24.02.2003 godine, od kada su otpočele terapije do 07.03.2003 godine
Bolovi u kičmi, bol kroz levu nogu, padanje stopala od septembra 2002 godine - preporuka lekara je bila MR, dobila sam uput kod neurohirurga, a po mišljenju lekara bila je potrebna operacija.
Za vreme terapija osetila sam, hladno, strujanje, toplo, bol kroz nogu, smirenost, smirivanje bolova, počela sam da osećam stopala, trnjanje.
Posle terapije nestali su bolovi, trnjenje, normalano sam hodala, oslanjanje na nogu je normalno, hodanje na peti i na prstima je normalno. Zadovoljna sam jer su nestali svi bolovi i strah od adaptacije. Srećna sam što normalno hodam, zahvaljujući Anabeli i njenoj bioenergiji. Prilikom prvog pregleda dijagnoza mog stanja od strane Anabele je po mom mišljenju dosta tačna.

Ponovo sam se javila kod Anabele Flore nakon pola godine za drugi problem. Pojavio se herpes simpleks na butini desne noge. Posle nekoliko terapija I saveta kako da se ophodim sa tim, stanje se stabilizovalo I herpes se povukao. I po drugi put sam veoma zadovoljna postignutim rezultatima.

J. Svetlana, 33 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled su odrađeni 24.02.2003, a terapije su rađene do 04.03.2003. godine
Slabost organizma. Po nogama, listovima, izraženi otoci, crveni i bolni. Ove zdravstvene probleme imam već dugi niz godina, ali su intenzivnije poslednjih par dana. Za vreme terapije imala sam osećaj toplote, hladnoće, a tek na kraju terapije trnce, slabost. Između terapija sam osetila prenešeni šetajući bol.
Posle odrađenih terapija organizam je izuzetno ojačao. Bolovi u nogama su 100% nestali. Ostale su mestimične i blage fleke u malom broju po listovima. Dijagnoza terapeuta koja je data pri prvom pregledu se kompletno poklapa sa stanjem organizma.

J.Branka, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled su odrađeni 12.02.2002 godine, terapije su rađene do 24.11.2002 godine.
Stres sa simptomima čestih glavobolja i učestalom aritmijom srca, gušenje, to su zdravstveni problemi koje imam već 2 godine.
Za vreme terapija sam imala šetajuće bolove, znojenje, savijanje tela u nazad, toplo - hladno strujanje kroz telo, glavobolje. Posle terapija mogu da kažem da su svi zdravstveni problemi sa kojima sam došla otklonjeni. Aritmija srca prestala je već posle drugog tretmana. Organizam je opušten. Prilikom prve terapije dijagnostički pregled koji mi je uradila Anabela je po mom mišljenju 100% tačan.

T. Isidora, 3 godine - Novi Sad izjava majke

Dijagnostika i pregled su odrađeni 12.12.2002 i ukupno tri terapije.
Stomačne tegobe (proliv, povraćanje), oslabljen organizam, gubitak kilograma, iscrpljenost, gubitak apetita. Za vreme terapija prisutni su bili bolovi u nogama i rukama što je dete govorilo. Između terapija imala je bolji i lakši san.
Rezultati postignuti terapijama su odlični, prestao je proliv, vratila se želja za jelom, ima miran san, organizam je živnuo. Pri prvom pregledu Anabela je odradila dijagnostiku koja je u potpunosti tačna.

H. Albina, 60 godina - Novi Sad

Dijagnostika sa pregledom je rađena 05.11.2001 godine, a terapije su rađene do 24.12.2001 godine.
Već deset godima imam bolove u kičmi, petama, napetost u venama, bolove u zglobovima, obolele sinuse, uporan kašalj. Oslabljen mi je imunitet i preosetljiva sam na hladnoću.
Za vreme terapija imala sam osećaj vreline u predelu glave i gornjih ekstremiteta, pražnjenja slična statičkom elektricitetu, strujanje, osećaj hladnoće u donjem delu kičme. Kroz venski sistem osećala sam žmarce, kružno sam pokretala glavu i telo, imala sam osećaj relaksacije.
Posle terapija došlo je do poboljšanja opšteg stanja fizičkog i psihičkog, bolovi u kičmi su bili znatno manji, mnogo bolja pokretljivost glave i bolja cirkulacija, znatno smanjena napetost u venama, smanjeni bolovi u zglobovima i sinusima, kao i u petama. Kašalj je prestao potpuno. Zadovoljna sam jer je dijagnostika prilikom prvog pregleda 100% tačna i više.

J. Tanja, 12 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled su rađeni 18.09.2001 godine od kada su i počele terapije.
Šećerna bolest, slaba cirkulacija, neuravnoteženi pritisak od pre godinu dana - za vreme terapija osećala sam toplotu, hladnoću, preznojavanje, vrtoglavice, nagon za povraćanje. Kada sam sa mamom prvi put došla , šećer je bio 20 jedinica, sada je između 13,14, a bio je tri večeri zaredom 5 jedinica. Psiho-bioenergo terapeut Anabela mi je uradila prilikom prve terapije dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja koji je bio 100% tačan.

B. Danka, 25 godina - Novi Sad

Razlog mog dolaska kod Anabele je bio da otkrijem šta je sa mnom, jer ni doktori nisu uspeli da mi otkriju od čega bolujem. U zadnjih sedam meseci zdravstvene smetnje su bile veoma izražene.
Za vreme terapija osećala sam mučninu u stomaku i glavi, imala sam nesvestice za vreme terapije, naglo preznojavanje i na kraju oticanje prstiju na rukama.
Posle terapija se osećam dosta dobro, glavni zdravstveni problemi su nestali. Zadovoljna sam sa terapijama. Dijagnostika pri prvom pregledu kod Anabele je 100% tačna, sve mi je pogođeno.

A. Milica, devojčica 6 godina - Novi Sad

Medicinska dijagnoza: bakterije u mokraći, tvrd san (lečenje antidepresivnim lekovima) od pre 3 godine
Dijagnostički pregled i prva terapija su rađeni 23.11.1995 godine.
Mamina izjava:
Milica je neposredno pre početka lečenja mokrila svaki ili svaki drugi dan. Nakon 10-tak tretmana dobila je temperaturu i proliv koji su trajali jedan dan. To se smirilo vrlo brzo (bez lekova).
Počela je sve ređe da mokri – 2 do 3 puta nedeljno. Na kraju tretmana je potpuno pestala da mokri ( možda 1 put mesečno ), tako da je prvi put išla sa školicom na izlet šest dana - bez problema ( ni jednom nije mokrila). U toku tretmana je redovno spavala.
Sa rezultatima bioenergoterapeuta sam izuzetno zadovoljna. Ne samo da je prestala da mokri u krevet, već je postala samostalnija. Bez problema je otputovala sa školicom- bez mame. Više nemamo problem sa putovanjima, noćenjima i dr.
Svi smo jako zahvalni Anabeli što nam je pomogla da lakše živimo i radimo.

V. Sanja, 2 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija su rađeni 15.11.1995 godine
Mamina izjava:
Nerazvijena sudovnjača na levom oku, to jest. na levom oku ne vidi, nesanica i noćne more, problemi u govoru, kasno je počela da izgovara reči- zdravstveni problem je prisutan od rođenja.
Veoma sam zadovoljna rezultatima dosadašnjeg lečenja uz pomoć terapija, nadam se da će i konačan rezultat biti zadovoljavajući.
Vidne su promene nastale i u ponašanju i u govoru, a i u spavanju kod mog deteta. Naime, dete sada odlično govori spava, bez noćnih mora, manje je nervozna i povećala je fond reči i mnogo više govori. Jako joj prija terapija i dobro je podnosi. Očekujem slične rezultate i po pitanju vida.

B. Velimirka, 39 godina - Novi Sad

Prva izjava - Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 31.11.1995 godine
Anemija, gastritis, okoštavanje, migrena – od 1989 godine počela sam da se lečim na hematologiji, zbog anemije, glavobolje i povraćanja. Posle 4 godine nije mi bilo bolje, pila sam vitamine i dalje sam se osećala umorno, sa glavoboljama. Skupila sam sve rezultate i analize i prestala sam da idem u bolnicu. Čitala sam mnogo o zdravoj ishrani i bioenergiji, ali nisam znala kako sebi da pomognem. Anabelu sam upoznala oktobra 1995 godine i osetila sam da joj mogu verovati. Na samom početku tretmana imala sam burnu reakciju glavobolje i povraćanja, a posle 14 tretmana osećala sam se preporođeno. Bilo mi je lako u glavi, kao da sam progledala, nestala mi je žlezda iz dojke, koja me je prilično mučila. Posle toga mesecima nisam popila ni jednu tabletu. Pila sam čaj od pelina za gastritis. Sad mi je bolje u celini. Pred menstruaciju imam blaže glavobolje i bolove u kičmi. Ponekad osećam probleme sa želudcem. Ja mislim da ću nastaviti sa tretmanima i nadam se da će mi biti još bolje.
Druga izjava - pacijenta data 01.08.2007 godine. - Sada imam 51 godinu. Pre desetak godina imala sam više seansi, svaku po 10 tretmana kod g.Anabele Flore.
Zdravstveno stanje mi je uglavnom bilo dobro. Imala sam povremene migrene i krvna slika mi je konstantno loša – malokrvna sam, krvni pritisam mi je bio blago povišen 140/90.
Sa prvim znacima klimaksa zdravlje mi je bilo sve lošije i lošije. Glava me je sve češće bolela, krvni pritisak je nenormalno rastao tako da je često dostizao i 200/100. Stanje mi je bilo kritično. Po savetu lekara počela sam da uzimam lekove za pritisak, koji uopšte nisu delovali i nakon dva meseca pritisak je bio izrazito visok.
U februaru i martu 2007 godine posetila sam ordinaciju Anabele Flore da proba da mi reguliše pritisak. I dalje sam pila lekove, ali mi je posle samo nekoliko tretmana bilo bolje, pritisak je blago padao, tako da mi je nakon cele seanse, čak i toliko pao da se može smatrati i kao veoma nizak jer iznosi 110/85.
Uz pomoć Anabelinih tretmana nadam se da ću lakše prebroditi klimaks i sve teškoće koje on donosi ženama.

R. Tanja, 32 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 07.12.1995 godine, a ostale terapije su rađene do 06.05.1997 godine.
Kada sam se javila na lečenje kod Anabele imala sam problema sa paratiroidnom žlezdom (pljuvačne žlezde) i to sve praćeno visokom temperaturom, bolom i oteklinom na vratu sa leve strane.
Posle serije tretmana bolovi su nestali, temperatura je spala, debljina je nestala i problemi sa žlezdama su nestali. Zbog svega sam veoma zadovoljna.
Kasnije sam imala probleme sa upalom desnog jajnika, koja je bila praćena velikim bolom, grčenjem u donjem delu stomaka, što je bilo jako neprijatno. Posle tretmana sve je bilo regulisano i ja sam potpuno zadovoljna.

A. Aleksandar, 8 godina – Novi Sad

Prvi pregled sa dijagnostikom odrađen je 29.11.1995 godine.
Medicinska dijagnoza: upala uha i grla od 1988 godine (od godinu dana ).
Mamina izjava:
Aleksandar je nakon drugog tretmana dobio temperaturu i proliv, ali je to trajalo samo jedan dan. Imao je i glavobolje.
Pri tretmanima je izuzetno primao energiju, tako da od tada nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Vrlo lako smo sanirali svaku sledeču prehladu sa čajevima, bez antibiotika – za par dana, što se ranije nije dešavalo.
Veoma sam zadovoljna sa postignutim rezultatima, jer nije imao problema ni sa grlom, ni sa ostalim bolestima. Koncentracija mu je bolja, kao i memorija.

M. Srđan, 2 godine – Novi Sad

Dijagnostika pri prvom pregledu  14.12.1995 godine.
Izjava majke :

Srđana smo prvi put doveli na terapiju kod Anabele decembra meseca 1995 godine. dijagnoza koju je Anabela odradila prilikom prvog pregleda je potpuno tačna.Prethodna tri meseca je imao hroničan bronhitis sa napadima gušenja. Lečen je ambulantno i bolnički, ali bez rezultata. Prestali smo da mu dajemo sve lekove koje je do tada uzimao.  Posle terapije kod Anabele njegovo stanje se poboljšalo i stabiliziralo, tako da narednih godinu dana nije imao bronhitis. Zatim  se ponovo pojavio bronhitis i u maju 1997 godine ponovo smo otišli kod Anabele na terapije. Nakon  pet  terapije kod nje, do sada (a sada je decembar 1997) nije imao ni jedan napad.
Rezultati koje  je Anabela postigla terapijom kod bronhitisa  kod Srđana smo jako zadovoljni. Nadamo se da će i drugima tako pomoći. O terapijama imam veoma  pozitivno iskustvo i mišljenje. A o Anabeli sve reči pohvale.