SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA II deo

   Biljana Bijeljina

16. децембар 2015  Od septembra neprestano moja kcerka je imala jake bolove u stomaku. Vise od mjesec dana hodali smo kod ljekara,ali uzalud.Po preporuci otisli smo kod Anabele gdje je uradjen pregled cijelog organizma.Istog dana otklonila joj je bol u stomaku ali joj je pronasla problem sa glavom. U lijevoj strani mozga je imala samo 45% kiseonika.Pristali smo na dalje terapije, nakon trece terapije Anabela je bila zadovoljna i pred toga sto  su linfne zlijezde otekle. Naravno i taj problem je u kratkom roku riješen, po svemu sudeći problem koji je prouzrokovao taj dizbalans u organizmu je vakcina koju je dobila u 13god. Moja kćerka je sada hvala Bogu dobro i dalje koristi preparate po Anabelinoj preporuci. Anabela je pravi iscjelitelj i  Bogu hvala sto postoji. Biljana Bijeljina 15.12.2015.

L. Zaga, 42 godine - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 21.01.1996 godine
Problemi sa kičmom, ukočenost, probadanje u predelu levog i desnog jajnika – posle prvog tretmana kičma je sasvim dobro, nije me bolela kao ni levi jajnik. Još osećam bolove desnog jajnika. Posle trećeg tretmana varenje je potpuno normalizovano, a opšte stanje je odlično. Sa rezultatima sam izuzetno zadovoljna.

V. Vladimir, 21 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 06.02.1996 godine
Od svoje sedme godine mi drhte ruke. Gospođa Anabela mi je mnogo pomogla. Imao sam gnojne bubuljice i drhtanje ruku. Ruke su mi sada mnogo bolje, mnogo manje drhte i lice mi se skroz isčistilo.

K. Ivana, 26 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 01.02.1996 godine
U dokumentaciji priloženi laboratorijski izveštaji.
Kada sam se javila na lečenje kod Anabele imala sam tri meseca temperaturu 37-37,5◦C. Lekari su mi posle mukotrpnog ispitivanja rekli da imam hronični hepatitis i prepisali mi trapiju kortikosteroidima. Pošto mi je pomisao na takvu vrstu lečenja bila neprihvatljiva, obratila sam se bioenergoterapeutu za pomoć. Iskreno nisam imala mnogo nade. Posle prvog tretmana temperatura je spala. Posle prve serije tretmana broj transaminaza koji su pokazatelji moje bolesti spale su sa 150 na 100. Posle druge serije sa 100 na 55. Posle pauze od mesec dana na 45. I sada nakon tri meseca od poslednjih rezultata transaminaza su u granicama normale 5 (N -17). Ja više ne osećam umor i nemam temperaturu. Potpuno sam zadovoljna postignutim rezultatima bio-energoterapeuta.

K. Božidar, 28 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 16.02.1996 godine.
Kada sam započeo sa terapijom, bilo je već godinu dana kako sam imao povišenu temperaturu ( oko 37,4◦C).U toku tih godinu dana sam obišao više lekara opšte prakse, koji su me lečili antibioticima, što nije pomoglo. Zatim sam primljen u dnevnu bolnicu na poliklinici, gde sam prošao različita laboratorijska ispitivanja i preglede kod raznih lekara specijalista. Svi rezultati su mi bili dobri. Na kraju su mi izvadili krajnike, kao moguće uzročnike zapaljenja. Međutim i dalje sam imao temperaturu, osećao slabost, brzo se zamarao, pa sam odlučio da pokušam sa drugačijim načinom lečenja. U početku terapija nisam osećao neke velike promene, a stanje mi se čak i pogoršalo. Temperatura je bila još viša, imao sam bolove u nogama i rukama.
Međutim, u drugom krugu lečenja već sam se osećao bolje. Sada, na kraju terapija mi je sasvim dobro nema više temperature, osim što sam iscrpljen dugotrajnom bolešću.
Rezultatima bioenergoterapeuta sam izuzetno zadovoljan.

K. Tanja, 36 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 21.06.1996 godine, a tretmani su završeni 10.11.1997 godine.
Od porođaja pre godinu dana, imam bolove u kičmi, nervozu, bezvoljnost, iscrpljenost, probleme sa voljom i koncentracijom. Zbog bolova u kičmi sam pila brufen skoro svakodnevno i bilo mi je sve gore po pitanju malaksalosti.
Sa bioenergijom sam se susrela pre nekoliko godina tako da sam imala poverenja i taj način lečenja izuzetno cenim, pogotovo Anabelin rad koji je sistematski delotvoran i doživljavam ga burno.
Posle tretmana osetila sam apsolutno poboljšanje psihičkog i fizičkog stanja, sve tegobe su otklonjene, ali s obzirom na moj loš odnos prema sebi, ne može se očekivati da će se tako i zadržati.
Izuzetno sam zadovoljna i radom i rezultatima koje je postigla Anabela sa mnom. Dijagnoza pri pregledu je dosta tačna.

B. Dragoslav, 36 godina - Bačko Petrovo selo

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 08.07.1996 godine.
Kada sam se javio kod Anabele na lečenje imao sam bolove u stomaku u predelu želudca i srca, koji su prisutni od januara 1996 godine. Posle prve serije tretmana osetio sam poboljšanje i bolovi su isčezli. Sa narednom serijom tretmana bio sam preporođen. Problemi sa hemoroidima su isto tako uspešno regulisani i danas 07.10.1996 mogu izjaviti da više nemam gore navedene probleme. U potpunosti sam zadovoljan rezultatima bioenergoterapeuta, kao i dijagnozom koja je potpuno tačna.

L. Đorđe, 59 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 08.10.1996 godine
Godinu i po dana osećam bolove u preponama – zadovoljan sam tretmanom, u startu osećam poboljšanje u predelu prepona gde sam osećao bolove pri kretanju. Apsolutno je sve tačno što se tiče tačne dijagnoze koju je izvršio terapeut.

L. Margareta, 51 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 15.10.1996 godine, a izjava data 21.10.1996 godine.
Veoma sam zadovoljna sa rezultatima koje sam osetila u toku tretmana. Želudac mi je veoma osetljiv i ovim tretmanom sam ustanovila da veoma velika pomoć može da se očekuje od bioenergetskih tretmana.
Dijagnostika terapeuta- pogodak u potpunosti.

P. Ljiljana, 13 godina - Ravno selo

Anabeli smo se javili 30.10.1996 godine, a poslednja terapija je rađena 24.12.1996 godine.
Mamina izjava sa priloženim rezultatima laboratorije.
Glavobolja, bolovi u levoj srtani leđa, bolovi u stomaku sa leve strane - bolovi u slabini i grčenje leve noge je muče tri nedelje. Što se tiče lečenja može se reći da nije bila na lečenju nego na ispitivanju i pri tome stanje nije ništa poboljšano.
Posle par bioenergetskih tretmana osećala se mnogo bolje i tegobe su polako počele da se otklanjaju, dok nisu sasvim prestale. Potpuno sam zadovoljna, čak i prezadovoljna rezultatima, i radom bioenergoterapeuta.
Pri prvom pregledu terapeut je uradio dosta tačnu dijagnozu. Anabeli smo se javili 30.10.1996 godine, a poslednja terapija je rađena 24.12.1996 godine.

B. Sofija, 53 godine - Novi Sad

Prilikom prve terapije 04.12.1996 godine Anabela mi je uradila dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja i pogodila je 100%. Terapije sam imala do 23.01.1997 godine.
Imam jake glavobolje već deset godina. Od kako sam krenula na terapije, posle sedam dana sam se osećala mnogo bolje, a sada pri završetku terapije se osećam dobro, a glavobolje su sada sanirane. Mnogo se bolje osećam celim telom.

R.Maja, 29godina - Beograd

Dijagnostički pregled kompletnog zdravstvenog stanja i prva terapija urađeni su 15.11.1996 godine.
Nakon kraćeg vremena osećam se mnogo bolje, bez smetnji koje su bile uobičajene i koje su me pratile konstantno . Već nakon prve terapije osećala sam se mnogo bolje. Jako sam zadovoljna rezultatom koji je postignut za tako kratko vreme (5 terapija). Osećam se potpuno drugačije. Moje mišljenje o urađenoj dijagnozi je pozitivno.

Vesna M. 35 godina - Novi Sad

Početak terapije  13.10.1995 godine.
Dijagnoza bolesti: Protrusio dis.I.V. L 4-5, Radiculopathia L5 sin. ili Diskus Hernija
Prvi simptomi bolesti su bili bolovi u levoj nozi od februara 1995 godine. Bolovi su se vremenom pojačavali, tako da sam u junu mesecu teško hodala, pa sam boravila u stacionaru oko mesec dana. U tom periodu su izvršena ispitivanja i utvrđeno je iskakanje diska iz ležišta. Terapije koje sam imala nisu davale nikakve rezultate. Predloženo je strogo mirovanje. Od strane neurohirurga predloženo je operativno lečenje (u prilogu). Bolovi su bili sve jači, čak i u ležećem položaju. Sve teže sam hodala, nisam mogla da sedim. Imala sam jake bolove u levoj nozi i levom kuku, kao i jako trnjenje u celoj levoj nozi. Padalo mi je levo stopalo prilikom hodanja na petama.
Nakon toga u ovakvom stanju Anabela je počela sa svojim terapijama, a sve druge terapije (lekove koje sam pila) prestala sam da uzimam. Već nakon tri Anabeline terapije došlo je do poboljšanja. Prvo je prestalo da mi pada levo stopalo nakon samo tri terapije. Kasnije nakon sledećih terapija, bolovi su bili sve slabiji i sve sam bolje hodala. Mogla sam da sedim.
Sada se veoma dobro osećam, imam povremeno bolove slabijeg intenziteta, ali za oporavak oštećenog živca potrebno je vreme. Bila sam na kontroli kod neurohirurga koji je konstantovao da operativno lečenje nije potrebno i uputio me na fizikalne terapije.  (u prilogu).

Đ. Jelena, 8 godina - Novi Sad

Prvi pregled sa terapijom rađen je 05.12.1996 godine.
Mamina izjava data 23.01.1997 godine
Agresivnost- primetila sam da se posle terapije smirenije ponaša, nije više tako ljuta i agresivna kao pre. Mnogo je postala osećajnija i blaža.
Dijagnoza terapeuta pri prvom pregledu je 100 % tačna.

Đ. Jasna, 36 godina - Novi Sad

Pojačan rad hormona – osećala sam se jako loše, umorno i iscrpljeno kada sam počela sa terapijom. Sada se osećam super. Bio mi je pojačan rad hormona, te sam usled toga imala obilne menstruacije, osećala sam bol u levom jajniku, sada mi se menstruacija normalizovala, jajnik više ne osećam.
Opšte stanje optimizma se jako popravilo. Terapeut Anabela je uradila pri prvom pregledu 05.02 1997 godine dijagnostiku mog zdravstvenog stanja koja je 100% tačna.

M. Seka, 38 godina - Futog

Dijagnostika je odrađena uspešno na moje lično zadovoljstvo 15.01.1997 godine
Sa srčanim tegobama, napetošću, konfuznim ponašanjem došla sam kod drage Anabele sa verom u njenu sposobnost. Nakon tri tretmana našla sam ponovo sebe, svoje zdravlje i mir.
Posle godinu dana, sam opet bila na terapiji, kada sam posle svakog tretmana imala snažan osećaj olakšanja u smislu skidanja velikog tereta sa moga bića. Prezadovoljna sam, osećam se zdravo. Beskrajno ti hvala draga Anabela !
Verovati u snagu duha, snagu Božanske moći, ljudsku dobrotu, znači uspeti, biti zadovoljan, a srećni ćemo biti onoliko koliko to i sami budemo želeli i nastojali. Iskreno sa poštovanjem Seka.

M. Rastislava Ava, 26 godina - Novi Sad

Prilikom prve terapije urađen je precizan dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja. dana 03.02.1997 godine
Pre prvog susreta imala sam problema sa migrenom i bol u predelu donjeg dela stomaka već 4,5 godina. Osnovni problem bio je psihičke prirode, kao što sam i ja predpostavila. Nakon pregleda saznala sam za upalu janika, osetljivu bešiku, hormonalni poremećaj. Tokom tretmana primećivala sam promene. Glavobolje se više ne javljaju, stomačni problemi su po mom mišljenju rešeni i sve ukupno se osećam puno bolje. Ranije mi nisu pomogli ni lekovi (nema lekova protiv migrene). Rezultatima bioenergoterapeuta sam u potpunosti zadovoljna. Naravno, utičući na uzroke fizički primećenih zdravstvenih problema utiče se i na duhovno stanje pacijenta. Meni je svaki od tih tretmana značio korak bliže sebi. To je energija koja je svuda oko nas i koja kroz nas teče – ne samo racionalno, već i iskustveno saznanje.

G. Aleksandar, 26 godina – Novi Sad

Anabela mi je uradila prilikom prve terapije 07.02.1997 dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja.Terapije su rađene do 30.04.1997 godine.
Slaba cirkulacija krvi,nervni sistem istrošen, bezvoljnost, nisam lečio sebe i brinuo o sebi. Moj problem je prisutan još od detinjstva - za vreme terapije imao sam veoma prijatna osećanja, delovalo je opuštajuće, a u isto vreme se javljala snažna volja, koja nam je nepohodna za zdravlje. Veoma bitno poboljšanje mog zdravstvenog stanja je nastupilo, koje je važan uslov za zdravlje ubuduće. Zadovoljan sam.

S. Bojana, 50 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostikom je urađen 10.02.1997 godine.
Imala sam bolove u leđima i u desnoj nozi, to traje već 8-9 godina, ali periodično. Imala sam visok pritisak i bila sam alergična na topolov cvet i prašinu. Po dolasku kod Anabele prestala su da me bole leđa i noga. Pritisak mi se posle izvesnog vremena sredio, a alergija na topolov cvet je potpuno nestala. Još blago osetim alergiju na jaču prašinu, ali ne tako kao što sam imala pre tretmana. Nikada se do sada nisam lečila bioenergijom. Zadovoljna sam rezultatima i radom bioenergoterapeuta. Možda bi bilo bolje da sam imala i više tretmana. Pri prvom pregledu je urađena kompletna dijagnostika mog zdravstvenog stanja po mom mišljenju je 100% tačna za neka oboljenja.

L. Marija, 45 godina - Novi Sad

Tretmani su rađeni od 07.04.1997 do 14.08.1998 godine.
Pre nego što sam došla kod Anabele imala sam osećaj nervne napetosti i rasejanosti koja traje 10 godina, pored toga izostanak menstruacije (kasnila je skoro ceo mesec). Stomak je bio kao naduven i tvrd. Za vreme tretmana osećala sam blagu jezu kroz celo telo, a naročito kroz glavu. Sa bioenergetskim tretmanima sam do sada zadovoljna. Prilikom prvog tretmana Anabela je uradila dijagnostiki pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja vrlo precizno.

D. Goran, 37 godina - Novi Sad

Ulcerozni kolitis (Kron), hronična upala jetre, anemija, slabost (kolitis imam 6 godina, a probleme sa jetrom 15 godina), proliv, grčevi, svrab kože, loše varenje, slabost, uvećana jetra i slezina, poremećaj rada pankreasa. Posle terapija osetio sam da mi se snaga vraća, kao i poboljšanje mog stanja (nestanak grčeva i bolova). Osećam se mnogo snažnijim i sada imam mnogo manje tegoba. Zadovoljan sam terapeutom, kao i njegovim načinom rada i najviše naravno rezultatima. Prilikom pregleda 15.04.1997 godine terapeut je izvršio tačnu i potpunu dijagnozu mog zdravstvenog stanja.

S. Vlastimir, 60 godina - Petrovaradin

Prvi pregled sa dijagnostikom je rađen 24.04.1997 godine
Prema zvaničnim lekarskim nalazima trebao sam biti mrtav pre dvadesetak godina. Zbog toga poslednjih 20 godina nisam išao kod lekara. Imao sam problema sa jetrom, hiperglikemijom, boleo me je desni bubreg, svaka kost i zglob, imao sam loš metabolizam i varenje. Lekari su hteli da mi operišu slepo crevo, da urade biopsiju jetre  što ja nisam dozvolio. Posle prve terapije bioenergijom nestali su bolovi od glave do pete. Mogao sam se sagnuti, okretati i tako dalje. Posle druge terapije nisam osećao bolove u bubregu i nisam imao više bakterije u mokraći, što mi je bio problem zadnjih 2 godine. Posle treće terapije imao sam burne reakcije na jetri, kada su mi i nestale žute fleke po nogama. Dalje je išlo sve normalno. Sada se osećam bolje i snažnije nego pre, zahvaljujući ovim tretmanima. Rezultatima sam više nego zadovoljan. Definitivno znam da Bog postoji i da ljudima čini dobročinstva. Jedno od njegovih dobročinstva je to što nam je podario Anabelu, koja ljudima pomaže na Božanski način. Njene isceliteljske sposobnosti mogu da objasnim samo njenim sposobnostima i dobrotom koju nam Bog šalje preko nje. Ona u stvari jeste transmisija Božanske energije do nas. U odnosu na moje znanje o svom stanju pre pregleda Anabela je izvršila 100% tačnu dijagnozu pri prvom našem susretu.