SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA III deo

M. Stojan, 48 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija je rađena 28.05.1997 godine
Problem sa kičmom imam od svoje 14 godine. Pre mesec dana osetio sam strahovite bolove u kičmi i u desnoj nozi. Pio sam lekove za reumu, bez ikakve koristi. S obzirom da su bolovi bili strahoviti pio sam i do 12 trodona dnevno.
Nakon prvog tretmana bolovi su  se smanjili, a već nakon drugog tretmana bolovi su nestali. Rezultat je sada odličan - nemam bolove, mogu normalno da hodam. Potpuno sam zadovoljan, dijagnoza mog kompletnog zdravstvenog stanja koju je Anabela uradila je 100% tačna.

Z. Danijel, 13 godina - Neumarkt, Nemačka

Prvi pregled sa dijagnostikom rađen 31.05.1997 godine.
Mamina izjava, data juna 1998 godine:
Danijel je imao nekoliko terapija u junu 1997. Od tada su nestale učestale prehlade i šarlah koji se nekoliko puta ponavljao. Dijagnostika terapeuta pri prvom pregledu je dosta tačna po mom mišljenju.

Č. Olga, 40 godina - Novi Sad

Prvi pregled sa dijagnostikom rađen je 05.06.1997 godine, ostali tretmani do 26.06.2000 godine.
Imala sam probleme sa vratnim delom pršljena, lošu cirkulaciju, probleme sa vidom, varenjem-stomačne tegobe, gubitak apetita. Za vreme terapije sam osetila blagu nesvesticu. Uglavnom su problemi smanjeni, a neki čak nestali, kao što je noćno ustajanje i odlaženje do toaleta na malu nuždu. Zadovoljna sam terapijom, došlo je do poboljšanja svih navedenih neprijatnosti. Dijagnostika terapeuta je pri prvom pregledu je uglavnom bila tačna.

L. Suzana, 66 godina - Novi Sad

Tretmani su rađeni od 14.07.1997 do 25.07.1997 godine.
Sa upalom bešike i debelog creva imala sam probleme i ranije pre 15 godina. Taj problem sam zalečila klasičnim načinom lečenja, ali se on ponovo javio sa bolovima i krvarenjem, pa sam se uplašila da nije nešto u redu sa ginekološke strane. Anabela je sa nekoliko tretmana sanirala bolove i krvarenje. Doktorica klasične medicine je konstatovala samo mali trag upale i rekla je da sam došla ranije kod nje, bilo bi neophodno spaljivanje. Sa ginekološke strane je sve bilo u redu. Sa postignutim rezultatima uz pomoć bioenergije sam do sada zadovoljna. Pri prvom pregledu Anabela mi je odradila kompletnu dijagnostiku mog zdravstvenog stanja koja je po mom mišljenju 100% tačna.

C. Stevo, 51 godina - Futog

Dijagnostički pregled i prva terapija je rađena 14.07.1997.
Deset godina sam bolovao od nervoze, pritiska u plućima, bolova u želudcu, žuči. Lečio sam se u zdravstvenim ustanovama, ali bez uspeha. Sada se posle tretmana bolje osećam i u potpunosti sam zadovoljan sa terapijom bioenergoterapeuta i dijagnostikom koja je 100% tačna.

Đ. Radivojka, 40 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija je rađena 28.07.1997. godine, a ostale terapije do 01.09.1997 godine.
Problemi sa koštano –mišićnim sistemom- veoma sam zadovoljna sa radom i rezultatima bioenergoterapeuta. U principu mnogo bolje se osećam, pre svega u pogledu koštano-mišićnog sistema i kondicije. Psihički sam mnogo smirenija. Anabela je potpuno tačno izvršila dijagnozu pri prvom pregledu. Veoma sam zahvalna gospođi Anabeli. Kasnije ću opet nastaviti terapiju. Hvala

K. Đorđe, 2 godine - Novi Sad

Pregled sa dijagnostikom rađen je 13.08.1997 godine
Od pre dve nedelje Đorđe je imao problem sa očima. Češao je oči tako jako da su mu podočnjaci bili modri. Od toga je bio nervozan i plačljiv. Od svog lekara je dobio dva različita leka, čak i kortikosteroid. Zatim je od očnog lekara specijaliste dobio neki lek i nije mu pomogao ništa, čak mu se crvenilo beonjače pojačavalo. Iako Đorđe nije imao ni godinu dana nisam se dvoumila da ga dovedem kod Anabele na terapiju. Posle samo tri tretmana Đorđetu je nestala alergija i nikada se više nije povratila. Prezadovoljna sam Anabelinim radom i delovanjem bioenergije na Đorđeta i supruga i mene. Anabela nam je postala porodični bioenergetski lekar i čistim srcem je preporučujemo svim ljudima koji imaju problema sa psihičkim i fizičkim zdravljem. Dijagnostika koju je odradila Anabela pri prvom pregledu je 100% tačna.

S. Mile, 31 godina - Šajkaš

Prvi pregled sa tačnom dijagnostikom rađeni su 08.09.1997 godine
Bolovi u glavi i to pojačani, jaka nervoza, jaka upala zuba, osetljiva pluća, sinusi, problem sa telesnom težinom. Povremeno sam se lečio na klasičan način bez većih uspeha. Posle tretmana osećam se mnogo bolje, zadovoljan sam sa rezultatom rada, neke tegobe su otklonjene, ali ne sve u potpunosti, zato ću nastaviti sa terapijama. Sa radom bioenergoterapeuta sam veoma zadovoljan. Kada je ponovo došlo do jake upale zuba i većeg otoka, nastavio sam dalje sa terapijama. Dovoljna su mi bila samo tri tretmana da se upala sanira i da otok koji je bio dosta izražen počne da se smanjuje i da se sve ponovo vrati u normalu.
U međuvremenu je došlo do jake upale mokraćne bešike, samo sa jednim tretmanom je i to sanirano kao i jaka nervoza želudca. Sada se osećam sasvim normalno bez nekih poteškoća, mada ću po potrebi nastavljati terapije.

S. Stanica, 32 godine - Šajkaš

Prva terapija sa dijagnostičkim pregledom urađena je 08.09.1997 godine.
Imala sam probleme sa kožom lica, žuči, jetrom, želudcem, stomačne tegobe za vreme menstruacije, nervozu. Lečila sam se 13 godina od kožnih tegoba bez rezultata. Nakon tretmana se osećam mnogo bolje. Tretmane sam veoma burno doživljavala. Sa rezultatom lečenja sam prezadovoljna i nameravam da nastavim i dalje sa tretmanima, pošto sam sa rezultatima prezadovoljna kao i sa terapijom. Dijagnostika koju mi je Anabela odradila prilikom prvog pregleda je 100 % tačna.

Ž. Nadežda, 55 godina - Sremska Kamenica

Prva terapija sa dijagnostikom je urađena 12.11.1997 godine
Žalila sam se na jake bolove ispod desne plećke, koji se širio niz ruku i prema vratnom delu i glavi, nemogućnost pokretanja ruke i tog dela tela. Opšte stanje je bilo loše sa jakom upalom nerava. Posle prve terapije osećala sam se znatno bolje, posle trećeg tretmana opšte stanje je bilo bolje i mogućnost pokretanja desne strane tela. Zadovoljna sam rezultatima i dijagnozom bioenergoterapeuta, a medicinske metode to jest injekcije nisu dale rezultate.

M. Ljubica, 70 godina - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom je rađena 24.11.1997 godine.
U prilogu je medicinska dokumentacija sa nalazima lekara.
Od juna meseca imala sam temperaturu 37,5◦C-40◦C svakog dana skoro pet meseci. Išla sam u Vojnu bolnicu na sve pretrage i ustanovljeno je da imam upalu pluća, dobijala sam peniciline, ali se temperatura nije menjala. Posle svih pretraga poslali su me na VMA gde sam ležala 40 dana, sve su pretrage izvršene, sve je u redu, ali temperatura nije padala, osim kada sam dobijala transfuziju, zbog malaksalosti. Na moj zahtev sam dobila otpusnu listu. Kada sam došla kući saznala sam za bioterapeuta Anabelu Floru. Nakon prvih pet tretmana temperatura je pala uz povremenu pojavu. Nakon izvršenih deset tretmana temperatura je došla na normalu i tako se lepo osećam, kao preporođena sam. Ne mogu da poverujem da više nemam temperaturu. Jako sam zadovoljna sa radom gospođe Anabele i mnogo joj hvala što mi je omogućila da normalno živim, radim i spavam. Sada verujem da se bioenergijom može nemoguće izlečiti. Anabeli želim još veće uspehe u radu. Što se tiče dijagnoze smatram da je sve tačno kako je rečeno od strane Anabele Flore.

T. Ivana, 15 godina - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 25.02.1998 godine.
Nesigurnost u sebe, strahovi od 9 godine - prvu terapiju prihvatila sam sa dozom rezerve, a svaka sledeća je bila samo potvrda uspešnosti lečenja. Uspeh je izvanredan. Sada se osećam kao preporođena, popravilo mi se raspoloženje, sigurnija sam u sebe, vratilo mi se samopouzdanje. Za teta Anabelu 5+. Pre dolaska kod bioenergoterapeuta osećala sam strah od zatvorenog i skučenog prostora. Pre se nisam od toga ni lečila. Nakon terapija bioenergoterapeuta osećam se izvrsno. Ti problemi su sada za mene prošlost.

R. Marijana, 34 godine - Petrovaradin

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 01.10.1999 godine.
Na prvom mestu su bile godinama prisutne glavobolje, stomačne tegobe i problemi psihičke prirode. Pokušavala sam da otklonim stomačne tegobe, ali bez uspeha, a glavobolje sam smirivala analgeticima. Terapije su mi prijale u smislu boljeg psihičkog stanja. Rezultat je vrlo dobar i očigledan. Glavobolje se više ne pojavljuju koje su inače bile izuzetno jake - migrenaste.
Pošto se fizički i psihički mnogo bolje osećam (a glavobolje su nestale) menjam način ishrane zbog stomačnih tegoba, a nervi kao da su mi rasterećeni, sasvim dobro rešavam probleme i postajem optimista - mislim da su dovoljni razlozi da mogu da kažem da sam prezadovoljna radom bioenergorerapeutom. Po mojoj lajičkoj proceni dijagnostika koju je izvršila Anabela je potpuno tačna.

D. Bosa, 43 godine - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 09.03.1998 godine.
Godinama (od detinjstva) sam bila bolesna od hroničnog oboljenja kičme, loša cirkulacija i loša krvna slika. Imala sam bolove u dojkama. Imala sam bolesne bubrege. Posle terapije se osećam odlično. Ja sam sasvim dobro i nemam više nikakvih problema. Anabelu je poslao sam gospod Bog kod nas i zato mu se zahvaljujem. Dijagnostika koju mi je odradila Anabela je 100% tačna.

B. Svetlana, 30 godina - Vrbas

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 26.05.1998 godine.
Još od puberteta sam imala probleme sa matericom i jajnicima. Pre tri godine sam imala tumor na jajniku koji je odstranjen. Pre operacije imala sam jake napade u predelu stomaka i leđa. Dugo je trebalo dok su lekari pronašli tumor i odstranili ga. Posle toga sam odlučila da dođem kod Anabele na tretmane. Osećala sam se napunjena energijom i opuštena. Rezultat je odličan. Svi problemi su nestali i nemam više smetnje koje su do sada bile prisutne - upala i stalni sekret. Zadovoljna sam u potpunosti sa radom psihobioenergoterapeuta i dijagnostikom koja je 100% tačna. I hvala Bogu da sam imala sreću da upoznam tu divnu osobu kao što je Anabela koja radi potpuno čisto i od srca, daje sebe da bi svima nama pomogla.

B. Ljiljana, 51 godina - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 01.06.1998 godine.
Problemi i smetnje koje su me nagnale da potražim Anabelu su pre svega bili psihičke prirode koji su nastali iz niza stresnih situacija doživljenih zbog posla ( vlasnik sam i direktor firme ). Smetnje su se jače manifestovale poslednjih par meseci, ali su prisutne u blažem obliku 10-12 godina. Samim tim došlo je do pada imuniteta, jakih krvarenja, pritiska u očima i glavi. Ceo metabolizam mi se poremetio. Do tada se nisam lečila bila sam relativno zdrava osoba. Za vreme bio - tretmana imala sam osećanje i toplote i hladnoće, kao i trešenje tela i glave što je posle izvesnog vremena iščezlo. Svakim tretmanom psihičko stanje se poboljšavalo, organizam je jačao, a samim tim i moja duhovna snaga. Nakon dve kure tretmana osećam se zdravom i psihički stabilnom i fizički snažnom. Samim tim i naglašavam svoje zadovoljstvo bioterapeutskim tretmanom i preporučujem i drugima isto. Za vreme prvog bio - tretmana Anabela mi je uradila dijagnostiku apsolutno tačno.

M. Milan, 4 godine - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 09.06.1998 godine.
Milanovo zdravstveno stanje nije bilo baš u nekom smislu zadovoljavajuće još od 4 meseca. Nije se mogla ni sastaviti ni nedelja, dve a da ne bude bolestan. Imao je česta gušenja i prehlade. Saznali smo za Anabelu i doveli Milana na terapije koje su mu mnogo pomogle, jer Milan nije imao nikakve smetnje u disanju.
U potpunosti smo zadovoljni rezultatima koje je Milan pokazao u toku ove terapije. Što se tiče Anabelinog rada mi smo veoma zadovoljni. Na prvoj terapiji Anabela je Milanu odradila dijagnostički pregled koji je u potpunosti tačan.

P. Stojan, 20 godina - Šajkaš

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 22.06.1998 godine.
Malaksalost, magla pred očima - problemi su trajali oko desetak dana. Na trenutke sam osećao bolove u predelu glave, a u predelu potiljka toplotu. Ranije se nisam medicinski lečio u vezi ovih zdravstvenih problema. Za vreme terapije kod gospođe Anabele osećao sam se malo uzbuđeno, osećao sam toplotu, jezu, a posle i umor. Rezultat je odličan, veoma uspešno su otklonjeni bolovi i tegobe. Veoma sam zadovoljan rezultatima bioenergoterapeuta. Za vreme terapije sam osećao sledeće: zabacivanje glave unazad, zabacivanje glave unapred, ljuljanje tela, savijanje tela unapred -unazad, toplotu, trnce, a ponekad i hladno. Po mom mišljenju terapeut je izvršio 100% tačnu dijagnozu prilikom prve terapije.

D. Ranka, 30 godine - Irig

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 30.06.1998 godine.
Imala sam bolove duž desne noge. Tegobe traju godinu dana. Bolovi su bili jaki i morala sam uzimati lekove. Lečila sam se, primala injekcije i uzimala lekove. Za vreme terapije smetnje su prestajale, ali bi se nakon kraćeg vremena opet javljale. Na početku bioenergetskog tretmana osećala sam postepeno poboljšanje i bolovi su se iz dana u dan postepeno smanjivali. Još uvek su prisutni, ali daleko manje. Za sve vreme tretmana nisam uzimala lekove. Ovog momenta stanje je dobro i mislim da još samo malo imam problema - 20% u odnosu na početak lečenja. Lečenje bioenergijom je po mom mišljenju otklonilo moje probleme oko 80%, a nadam se da će i potpuno nestati. Načinom rada terapeuta i postignutim rezultatima sam u potpunosti zadovoljna.

I. Jelena, 27 godina - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 30.06.1998 godine
Osećala sam bol u repnom delu kičme, imala sam dosta lošu cirkulaciju, često su mi trnule noge. Vrlo često je postojao i bol u želudcu. Kičma me je bolela oko 2-3 godine. Problemi sa želudcem su bili prisutni blizu 10 godina. Nisam se ranije medicinski lečila. Posle terapija osećam da mi se stanje sa kičmom i želudcem promenilo na bolje. Samim tim što su bolovi prestali zadovoljna sam rezultatima ovog lečenja. Terapet je izvršio potpuno tačnu dijagnozu mog zdravstvenog stanja.

S. Zdravka, 42 godine - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 02.07.1998 godine
Nervoza, gušenje, lupanje srca, izgubljenost, apatija, bol u leđima i krstima od 1994 godine i totalna poremećenost organizma. Lečila sam se medicinski, bez uspeha. Prilikom tretmana kod bioenergoterapeuta osećala sam da rastem, osećala sam toplinu, drhtanje, ljuljanje, savijanje tela, hladnoću, strujanje.
Zadovoljna sam postignutim rezultatima bioenergoterapeuta. Kao da je proleće došlo u moj organizam, ponovo sam oživela, izgubilo se sivilo, puna sam poleta, radosti, sve mi je lepše i lakše, nisam napeta, nervozna. Smirena sam. Bol u leđima i krstima ne osećam. Što se tiče dijagnostike terapeuta ona je 100% tačna i još više.

B. Mita, 52 godine - Novi Sad

Terapije rađene od 03.09.2002 do 17.09.2002 godine.
Loša cirkulacija u vratnom delu kičme i oslabljen rad srčanog mišića-(lekari su predlagali operaciju) za vreme terapije kod Anabele osetio sam bolove i pritisak u glavi, bolove u vratu, lutajuće bolove. Preznojavao sam se, a telo se pokretalo napred-nazad.
Posle terapija sam se mnogo bolje osećao, bolovi su nestali, bolje sam spavao i sad imam mnogo manje problema sa kičmom. Prilikom prve terapije uradila mi je dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja. Dijagnoza je po mom mišljenju 100% tačna. Veoma sam zadovoljan postignutim rezultatima. Operacija odložena.

J. Mladen, 38 godina - Novi Sad

Broj terapija je 7- od 14.09.1999 do 21.09.1999
Uklještenje u lumbalnom delu kičme traje mesec dana, nisam mogao da spavam, niti da nađem položaj koji mi odgovara. Lečio sam se masažama i odlazio sam na mnoge razne terapije privatno, a i kod lekara, ali mi ništa nije pomoglo.
Već posle prve terapije kod Anabele mi je bilo lakše i počeo sam da spavam. Posle 7 terapije sam bio potpuno izlečen.  Zadovoljan sam lečenjem i preporučujem je svima koji imaju slične probleme. Prilikom prve terapije uradila mi je dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja. Dijagnoza na osnovu pregleda je bila u potpunosti tačna.

F. Nastasija, 5 godina - Lokve

Terapije odrađene od 21.08 do 04.09.2002
Hiperaktivnost, napadi epilepsije, odsutnost govora prisutni od rođenja- za vreme terapije devojčica je stavila ruke na glavu i znatno se umirila.
Posle terapija smanjena je hiperaktivnost, bolja je koncentracija, pojačana su zapažanja, razmišljanja su mnogo bistrija. Dijagnoza na osnovu pregleda je 100% tačna.

M. Goran, 39 godina Feketić

Terapije odrađene od 27.05.2002 do 04.06.2002
Bolovi u kičmi, želudcu, glavobolja traju već 5 godina.- za vreme terapije osećao sam mučninu, bolove. Između terapija mi se poboljšao apetit i osećao sam se lakše posle svake terapije. Popravilo mi se celokupno zdravstveno stanje. Sa terapijama sam prezadovoljan. Prilikom prvog pregleda dijagnoza mog stanja od strane Anabele po mom mišljenju je 90% tačna.