SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA IV deo

C. Mara, 40 godina Kać

Terapije odrađene od 04.04.2002 do 10.04.2002 godine
Visok pritisak, nisam mogla normalno da dišem. Moji zdravstveni problemi traju već 11 godina, oticala sam, a o depresiji i da ne govorim.
Od samog početka za vreme terapija osećala sam se prijatno. Ostavila sam cigarete i uopšte ne pomišljam na njih. Otklonjena mi je nervoza, strahovi i potpuno sam smirena.Prestala sam da pijem bensedine, moj pritisak je sada 120. Mislim da ću se još koji put obratiti Anabeli, jer mi ona daje elan za život. Hvala Gospodu Bogu što je poslao kod nas.

V. Milka, 54 godina - Beograd

Terapije odrađene od 15.02.2002 do 03.04.2002
Neuroza, visok krvni pritisak, trnjenje ruku, bolovi u predelu grudnog koša, bolovi bešike i jetre. Zdravstveni problemi su se pojavili pre 3 godine. Za vreme terapija osećala sam tromost, pospanost, smirenje, šetajuće trenutne bolove u predelu glave, srca, jetre i plećke. Postignuti su vidni rezultati, osećam se preporođeno u odnosu na prethodno stanje. Dijagnoza terapeuta prilikom prvog pregleda je 100% tačna.

T. Danica, 72 godine - Novi Sad

Terapije odrađene od 29.01.2002 do 20.02.2002
Potpuni kolaps, pad imuniteta, variranje pritiska, bolovi u kičmi, reuma, bolovi u slomljenom ramenu, bolni zglobovi. Posle prve terapije imala sam reakcije u vidu bolova jačeg intenziteta koji su brzo prošli. Terapija je potpuno uspela, bolovi su uglavnom prestali, podnošljiviji su, psihički se osećam veoma dobro. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda o celokupnom mom zdravstvenom stanju je u potpunosti tačna.

V. Đorđe, 66 godina - Leštane

Terapije odrađene od 26.01.2002 do 03.04.2002
Neuroza, nesanica, slaba probava, peckanje u predelu jetre, nadutost stomaka. Zdravstvene probleme imam već 10 godina. Prilikom terapije osećao sam toplinu u celom telu, naročito u glavi. Između terapija, san je bio mnogo bolji, probava se normalizirala, uopšte raspoloženje je raslo. Rezultati su odlični - nestala je nadutost stomaka, probava se normalizovala, smanjila se neuroza, znatno se oseća krepkost tela i snaga. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je 100% tačna.

M. Milica, 37 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 27.11.2001 do 10.12.2001
Nesvestica, glavobolja, nervoza, bolovi u vratnom delu su prisutni već 10 godina. Za vreme terapija imala sam glavobolju, preznojavanje, malaksalost, opuštenost celog tela. Posle terapija poboljšalo se opšte stanje organizma, manje je nervoze i mnogo više smirenosti. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je tačna 90%.

M. Anka, 68 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 27.11.2001 do 10.12.2001
Depresija, loš vid, (na nervnoj bazi očni kapci su mi padali) problemi koji su oduvek bili prisutni. Za vreme terapije sam osetila hladnoću, grejanje, slabost, drhtavicu. Postignuti rezultati terapijama su odlični, pravo čudo.Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je bila potpuno tačna.

M. Julijana, 58 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 20.11.2001 do 28.11.2001
Užasni bolovu u desnom kolenu i u kukovima, povišeni krvni pritisak. Ove zdravstvene probleme imam već 15-20 godina. Za vreme terapija sam osetila bolove u delovima tela gde ranije nisu prisutni, bolela me glava, levo rame, kičma - gornji i donji deo kičme, bešika. Posle terapija bolovi u desnom kolenu su nestali, lekove za povišeni pritisak više ne koristim. Pritisak samo povremeno proveravam. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je 90% tačna. Prezadovoljna sa terapijom.

T. Miroslava, 36 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 19.11.2001 do 27.11.2001
Otežano disanje, nizak pritisak, alergije su prisutne od moje 16 godine. Kasnije sam imala problema sa obilnim menstruacijama, miom na materici, oslabljen imunitet, probleme sa srcem, bolove u jetri, bubrezima, kičmi. Hronično sam anemična, osećala sam bolove u očima. Imam uvek hladne noge (slaba cirkulacija), jutarnje glavobolje, a i preko dana. Za vreme terapije osetila sam prijatnu toplinu, treperenje i bolove u celom telu, mučninu, umor, tromost, malaksalost. Između terapija danju sam bila pospana, noću sam imala nesanicu. Moje zdravstveno stanje se stabiliziralo, prezadovoljna sam. Smatram da je terapeut dao tačnu dijagnozu 100%.

V. Vesna, 32 godine - Beograd

Terapije odrađene od 03.11.2001 do 10.12.2001
Problemi sa kičmom su se pojavili pre 2 godine. Za vreme terapije sam osećala toplo i hladno, a između terapija nije bilo nikakvih reakcija. Od završetka terapije je prošlo tačno trideset dana. Za to vreme nije bilo nikakvih zdravstvenih problema, pa čak ni onih koji su bili prisutni poslednjih deset godina. Dijagnoza je tačna 90%.

L. Vladimir, 28 godina - Futog

Terapije odrađene od 08.10.2001 do 16.10.2001
Astma, upala sinusa, problemi sa varenjem. Kompletno fizičko stanje je bilo loše od rođenja. Za vreme terapije osetio sam olakšanje u svakom obliku. S obzirom da sam preporođen posle terapije, počeo sam da verujem u reinkarnaciju. Dijagnoza terapeuta je 100 % tačna.

M.Daniela, 9 godina - Beograd

Terapije odrađene od 28.09.2001 do 03.12.2001
Poremećaj energetskog metabolizma, kasni u razvoju, slabo priča, često vrišti, umanjen rad motorike. Mamina izjava - Devojčica ne govori dovoljno, da može da mi objasni reakcije za vreme i između terapija. Postignuti su odlični rezultati. Mnogo bolje priča, mirnija je, više obraća pažnju na sve oko sebe, psihički i motorički je napredovala – zadovoljna sam i idemo do kraja. Dijagnoza koju je dao terapeut je 90-100% tačna.

M. Duška, 32 godine - Beograd

Terapije odrađene od 28.09.2001 do 03.12.2001
Psihička preopterećenost, stres, strah od vožnje. Ove zdravstvene tegobe imam od pre 3 godine. Za vreme terapije sam osetila treperenje oko srca, glavobolju, strujanje kroz dlanove. Zadovoljna sam postignutim rezultatima posle terapija, svi navedeni zdravstveni problemi su otklonjeni(recimo 80%).

G. Valerija, 26 godina - Novi Sad

Pre devet i po meseci moj organizam više nije mogao da izdrži sva ta psihosomatska opterećenja koja sam mu svesno ili nesvesno servirala. Jako sam bila blizu odbrane svoje magistarske teze, a sa druge strane i totalnog kolabiranja mog organizma. Pored porodičnih uspomena iz detinjstva, vrlo dinamičan život, preterana naivnost i dato poverenje pogrešnim ljudima (pogrešna procena ljudi, situacija) me zamalo koštalo mog života u 26 godini.
Sve češće i neizdržljive glavobolje - pulsirajući nemirni talasi na svakom delu svoje glave, neprestana povećana telesna temperatura, totalna iscrpljenost, hronična nesanica, kontinuirana prenapetost mojih živaca, bol u kičmi, vratnom delu, curenje nosa, rapidno gubljenje vida naročito na levom oku, a istovremeno nestanak suza u očima, malaksalost, ubrzan rad štitne žlezde, trnjenje i drhtanje ruku, hronična depresija su samo od nekih simptoma koje sam istovremeno imala.
Radila sam analize krvi, urina sedimenta, merili su mi šećer, snimili EKG, u tri navrata, RTG snimak sinusa, pregled kod dva internista, na ORL itd...
Ustanovljena dijagnoza od strane lekara specialista je da sam premorena i da verovatno imam alergiju. Što se mog oka tiče dijagnoza je bila da treba da nosim naočare dioptrije -1.
Situacija je postala sve gora i gora, a pošto sam shvatila da nisam daleko odmakla od startne linije i da sve više gubim kontrolu nad sobom morala sam da preduzmem takve korake u koje u to doba još uopšte nisam verovala.
Bila sam u ordinaciji dr P. i uradila EPTA analizu. On je dao mišljenje da imam problem sa kičmom, da verovatno nešto nije u redu sa mojim zubima, za oči mi ništa nije znao da kaže. Mislim da mi je malo pomogao oko kičme, ali ni daleko nisam bila ta stara Ja. I sve mi je bilo gore, što se opšteg stanja tiče.
Tada sam se obratila gospođi Anabeli Flori, magistru narodne medicine, psiho-bioenergoterapeutu . Iskreno rečeno, uopšte nisam verovala da će nešto uspeti da učini.
Nakon prvog susreta bila sam zaprepašćena, jer je gospođa Anabela temeljito i vrlo otvoreno izređala sve što mi se dešavalo u organizmu. Mogu reći kao da sam stala na ivici ponora. Posle prve terapije počela sam da spavam i da se opuštam. Počela sam i da zevam što već preko dve godine nisam praktikovala. Nakon tri terapije osetila sam da mi je ublažen rad štitne žlezde, a i srca i da normalnije dišem i da mi se određeni delovi mozga smiruju. Nakon druge i treće terapije povremeno mi je bilo dobro, ali sam se osećala uznemirenom. Posle par terapija osetila sam šetajuće bolove, svrab po telu, premor, pospanost i sanjala sam. Kroz san sam ponovo preživela možda najkonfliktnije trenutke svog života, ali tako da sam ih ponovo rešavala i ispravljala učinjene greške.Oko pete terapije tokom noći sam videla plavi luk nalik na električno pražnjenje od vrha leve strane glave prema vratnom delu. Prvo sam mislila da sanjam,ali sam se naglo trgla i u tri navrata sam htela da se dižem iz kreveta. Tokom četvrtog pokušaja sam uspela da pomerim makar glavu. Nakon šeste terapije sam počela da osećam da mi je bolje, a do četrvte mi je svaki dan bio jako težak. Na poslu sam, nakon par terapija preživela veliki stres od strane mog nesređenog šefa. Anabela mi je to uklonila tokom istog dana.
Nakon osme i devete terapije Anabela mi je otkrila gnojnu kesu na korenu zuba, povezanu sa sinusima, očnim živcima i već i sa drugim delovima glave...Posle desete terapije mi je bilo već relativno fino, naspram toga kako sam stigla kod nje. Posle 16. terapije mislim da mi je fino.
Nakon 16 terapija (danas će mi biti poslednja u ovom ciklusu, tj. 17-a) nemam, ili vrlo retko imam glavobolju i to neuporedivo blažu, nego pre. Nos mi jedva ili uopšte ne curka, operisana mi je gnojnu kesa, gde mi je Anebela puno pomagala i kod skidanja bolova. Pokreti su mi znatno slobodniji, nisam više u grču, ne nosim naočare, štitna žlezda mi fino radi, lepo spavam i jedem, ponovo imam strpljenja i dobrog sam raspoloženja, željna života lepog i jednostavnog, jer sam usput naučila da se radujem sitnicama, da poklanjam osmeh drugima, jer je život u suštini lep. Barem tako ga treba osmisliti i raditi na tome. Od Anabele sam naučila da ne rasipam svoju energiju i da dam tamo odakle mogu i dobiti. Naučila sam da postoji sistem vrednovanja i da kvalitet opravdava, a i potvrđuje svoju cenu. Puno sam učila o načinu ishrane i o snazi lekovitih biljaka.
Od detinjstva se intenzivno bavim prirodnim naukama, a što se odnosi na bioenergiju do pre dva meseca bila sam vrlo skeptična. Poučena svojim iskustvom više nisam....Zahvalna sam Bogu što mi je pokazao put i naravno Anabeli, koja me je vratila među zdrave ljude.

J. Kristina, 66 godina - Šajkaš

Još od mladosti patim od povišenog šećera, glavobolje, loše cirkulacije, visokog pritiska i celokupnog lošeg stanja. Za vreme terapija osetila sam strujanje, pospanost, ljuljanje i znojenje tela.
Posle druge terapije uradila sam kontrolu šećera od 19,3 pao je na 12,2, a kasnije na 7,8. Stanje pritiska se normalizovalo, a cirkulacija poboljšala. Anabela mi je dala dijagnozu za moje kompletno zdravstveno stanje koja je 100% tačna.

B. Slobodan, 23 godina - Nova Pazova

Terapije odrađene od 13.04.2001 do 01.08.2001
Od marta meseca muči me nervna napetost, bolovi u leđima, imam problem sa varenjem. U toku terapija osetio sam bolove, malaksalost, pospanost. Rezultati postignuti terapijama su odlični - psihički se mnogo bolje osećam, problemi sa kičmom (bolovi) su nestali i stomačne tegobe su manje. Dijagnostika terapeuta je u potpunosti tačna.

Z. Slađana, 50 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 04.05.2001 do 14.05.2001- 90% tačna dijagnoza
Od pre dva meseca imam problem sa debelim crevom i glavoboljom.
Za vreme terapija osetila sam toplotu, umor, bol u nogama. Posle terapija bolovi su se smanjili, došlo je do poboljšanja opšteg stanja organizma.

H.Laslo, 48 godina - Novi Sad

Terapije su odrađene od 27.04.2001 do 15.10.2001- Prilikom prvog pregleda 90% tačna dijagnoza.
Od pre 5 godina su počeli problemi sa vidom, osećaj iscrpljenosti, težina na ramenima. Za vreme i između terapija nije bilo neprijatnih reakcija, stanje se svaki put poboljšavalo. Posle terapija mi je poboljšano opšte stanje, nestanak osećanja iscrpljenosti, poboljšan vid.
Dana 05.05.2001 imao sam probleme sa očima, želudcem i prostatom. Za vreme terapija bolovi su nestajali, oči su bile manje upaljene, vid poboljšan.Posle terapija osećam da imam više energije na poslu i svi simptomi bolesti su mnogo manji.Veoma zadovoljan sa terapijama.

M. Milan, 31 godina - Inđija

Terapije su odrađene od 23.04.2001 do 27.04.2001
Psihički poremećaj imam već 9 godina- za vreme terapija sam doživljavao bol u predelu stomaka, toplinu, hladnoću, svetlost plavo ljubičastu, između terapija sam imao češću stolicu. Koji su rezultati postignuti terapijama još će vreme pokazati, ali mislim da se osećam mnogo bolje i jače. Zadovoljan sam sa terapijom.
Dijagnoza terapeuta je 80% tačna.

T. Zagorka, 51 godina - Novi Sad

Terapije su odrađene od 20.04.2001 do 30.04.2001
Kičma, cirkulacija, glavobolja me muči već nekoliko godina. Za vreme terapija osećala sam bol u leđima. Posle terapija je nestala glavobolja, bolja je cirkulacija. Veoma sam zadovoljna dijagnozom i terapijama.

Ž. Mirjana, 27 godina - Čurug

Terapije su odrađene od 29.01.2001 do 09.02.2001
Problemi sa glavom, kičmom, bolovi u ramenima,često mokrenje, bolovi u bubrezima, jajnicima. Reakcije za vreme i između terapija su: jači bolovi kičme, glavobolje, telo se savija nazad i napred, toplota, naticanje ruku, grč u vratu, hladnoća. Rezultati postignuti terapijama su: ređe a obimnije mokrenje, manji bolovi u kičmi, bolje spavanje, lakše ustajanje ujutru. Anabela je izvršila potpunu Dijagnoza mog zdravstvenog stanja mi je .

P. Jovanka, 48 godina - Bar

Moj zdravstveni problem je prisutan 15-16 godina. Komentar na dijagnozu terapeuta Anabele Flore je – Rekla je sve kako jeste, potpuno tačno.

L. Vanja, 15 godina - Podgorica

Zdravstveni problem od 6-te godine. Rađen je pregled i dijagnoza terapeuta je 100% tačna.

O. Blažo, 13 godina - Podgorica

Rađen je samo pregled i dijagnoza terapeuta je 100% tačna.

D. Željko, 45 godina - Podgorica

Dijagnostika i terapija su odrađene 07.12.2000.
Od pre 15 godina prisutan zdravstveni problem. Dijagnozom terapeuta Anabele Flore sam oduševljen. Potpuno tačno - 100%.

B. Anđela, 58 godina - Podgorica

Tri godine prisutan zdravstveni problem. Rađen je pregled i dijagnoza. Dijagnoza terapeuta je potpuno tačna.

L. Olgica, 26 godina - Sutomore

Dijagnostika i terapija su odrađene ......
Problem prisutan od 1998. Rađen pregled i dijagnoza koja je 100% tačna.

P. Dušanka, 50 godina - Podgorica

Pregled i dijagnostika su izvršeni 31.10.2000 godine.
Zdravstveni problem imam od 1994 godine. Terapeut Anabela Flora je izvšila dijagnostiku koja je 100% tačna.

K.Radoš, 64 godina - Podgorica

Pregled i dijagnostika su izvršeni 31.10.2000 godine.
Problemi sa zdravljem su prisutni od pre 15 godina. Dijagnostika terapeuta, Anabela Flora, je 100% tačna.

G. Dragica, 45 godina - Bukovac

Pregled i dijagnostika sa terapijama su izvršeni od 28.9.-10.10.2000 godine.
Višegodišnja depresija - za vreme terapije osetila sam tromost, vrtoglavice, pospanost prolaznog karaktera. Rezultati koji su postignuti terapijama terapeuta  Anabele Flore su zadovoljavajući – saznanje i gledište na jedan novi vid života i zdravlja. Terapeut je izvršio tačnu 100% dijagnozu pri pregledu.

O. Leposava, 37 godina - Petrovaradin

Pregled i dijagnostika sa terapijama su izvršeni od 13.9.-27.9.2000 godine.
Mučnina u želudcu, bolovi u glavi, depresija prisutna od pre 5 godina. Za vreme terapija sam osećala mučninu, znojenje, glavobolju, bol u mišićima, povišenu temperaturu. Posle terapija nestala je mučnina, glavobolja je slabija, još uvek je prisutna tromost i malaksalost od terapija. Dijagnoza terapeuta Anabele je 100% tačna. Zadovoljna postignutim rezultatom.

Č. I. Biljana, 25 godina - Veternik

Pregled i dijagnostika izvršeni su 29.08.2000god., a terapije rađene do 21.09.2000 godine.
Razlog zbog koga sam došla na terapiju je naglo gubljenje težine , malaksalost i vezanost za krevet koja traje poslednjih pet, šest godina. Prvih dana terapije sam imala nisku temperaturu, posle ne. Osećala sam veliku glad i povećao mi se apetit. Rezultati koji su postignuti terapijama su: postignuto je povećanje telesne težine, mnogo sam opuštenija, nemam više bolova u materici, u želudcu, mogu bez problema da jedem. Terapeut Anabela je izvršila pregled i dijagnostiku koja je sto posto tačna.