SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA V deo

S. Jan, 56 godina - Šid

Pregled i dijagnostika izvršeni su 24.07.2000 god., a terapije su rađene do 14.08.2000 godine.
Prilikom dolaska na terapiju osećao sam kočenje noge i kičme. Prvi put sam osetio ove tegobe pre 4-5 godina. Za vreme terapije osetio sam sve bolove, ali u blagom obliku, pokrete tela, toplo i preznojavanje. Posle terapija regulisao se metabolizam, rezutati su vrlo dobri samo se oseti malo bol u nozi i kičmi (kod večeg opterećenja kičme), osećam opuštenost i smirenost. Dijagnostika pri pregledu kod Anabele je sto posto tačna.

S. Nada, 56 godina - Šid

Pregled i dijagnostika izvršeni su 24.04.2000god., a terapije rađene do 12.05.2000 godine.
Od pre deset godina prisutan visok varirajući pritisak, dijabetes, kratkovidost, napetost. Za vreme terapije osetila sam smirenje, hladnoću, ljuljanje. Rezultati postignuti terapijama Anabele Flore su: Ja sam sad smirena, lepo se osećam, lagano, puna sam energije, imam puno više volje za sve, ne plačem više, smejem se i osećam da nemam više povišen šećer. Mislim da je terapeut Anabela Flora izvršila 100% tačnu dijagnostiku pri pregledu.

T. Uroš, 1 godina - Novi Sad

Pregled i dijagnostika sa terapijom izvršeni su 25.05.2007god.
Narušene centralne koordinacije glave od rođenja. Glavu ispravno nije mogao da drži,tonus mušiča vrata je bio slab. Mamina izjava - za vreme terapije dete je bilo pospano i mirno posle terapije. Na kontroli rezultati su bili odlični - problem je otklonjen, dete je vraćeno u normalno stanje. Hvala Bogu što smo sreli gospođu Anabelu. Dijagnostika pri pregledu je potpuno tačna (100%).

V. Boško

Izveštaj o laboratorijskim pretragama dat u prilogu dokumentacije. Laboratorijski rezultati od 10.11.1997 pokazuju visok holesterol 10,65mmol/l, posle terapija , analize od 23.02.2000 pokazuju pad holesterola na 7,95 mmol/l.
Rezultati pre i posle terapija :
HDL holosterol 0,33 mmol/l,       0,60 mmol/l
LDL – holesterol 6,47 mmol/l,       5,30 mmol/l
indeks atroskleroze 19,6,             8,80 mmol/l
trigliceridi – 33,93 mmol/            l, 903 mmol/l
Glukoza u krvi je 23.02.2000 bila 10,5 a posle 3 meseca 22.05.2000.godine, je smanjena na 9,4.

P. Nevena, 23 godine - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 25.02.2000god., a terapije rađene do 24.04.2000 godine.
Moj zaključak je pozitivan, jer je na prvoj seansi sve bilo otkriveno od čega bolujem, a tu spadaju: poremećeni hormoni, slaba cirkulacija, problemi sa jajnicima, bolovi u nogama, problemi sa kičmom, nervni sistem, problemi sa varenjem, malo problema sa srcem, slabi bubrezi. Što se tiče reakcije na terapiju samo su mi u početku bile hladne ruke i noge. Pri kraju tretmana sam počela da kašljem i da izbacujem štetne materije iz organizma i uz pomoć lekovitih biljaka, čaja koji mi je jako pomogao, naravno i uz pomoć Anabeline pozitivne bioenergije i poznavanja energetskih nivoa koji su nama običnim ljudima malo dostupni i poznati.
Moje mišljenje o datoj dijagnozi terapeuta Anabele je pozitivno od prve seanse. Sve pohvale za Anabelu i njeno strpljenje i znanje koje primenjuje na pacijentima. Unapred zahvalna pacijentkinja Nevena.

R. Milunka, 63 godine - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 01.12.04.1999 godine, a terapije rađene do 02.02.2000 godine.
Bolovala sam od pareza leve strane lica. U toku lečenja sam primetila poboljšanje lica (živca), osećala sam toplinu na licu, a ponekad hladnoću. Posle završenih terapija pareza leve strane je nestala i lice to jest. živac se vratio u normalno stanje. Rezultati su odlični i skoro sto posto uspešni.

A. Margareta, 26 godina - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 30.11.1999 godine, tada je i otpočelo lečenje.
1996 godine sam imala spontani pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće. Od ponovne odluke da imamo dete proteklo je oko 1,5 godina, a da nisam ostajala u drugom stanju. Posle pobačaja sam išla na lekarske preglede (preporučene) i rezultati su bili takvi da je samnom sve u redu. Nakon tih godinu i po dana čekanja došla sam kod terapeuta Anabele Flore da me pregleda i kaže o čemu se radi. Bila je to psihička blokada i nemogućnost da zalečim bol. To je bila i moja sumnja. Tokom lečenja (tretmana) osećala sam jake bolove u repnom delu kičme. Ispostavilo se da sam na terapije dolazila upravo u vreme ovolucije i dogodilo se ono najlepše – zatrudnela sam! I to je potvrda mog zadovoljstva ! i Anabelinih sposobnosti i blagotvornog dejstva ! Istovremeno Anabelino lečenje se pretvorilo u divno druženje sa jednom vilom. Dijagnoza koju je Anabela dala je tačna.

M. Nada, 42 godine - Ostružnica

Pregled i dijagnostika izvršeni su 28.09.1999 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Nervoza, bol u grudima i želudcu. Na početku bioenergetskih tretmana osećala sam se smireno. Bilo je dana kada sam bila i nervozna. Nakon lečenja nema nervoze, nestao je bol u želudcu i grudima i pritisak u glavi. Sada se osećam dobro. Dijagnoza koju je konstatovala Anabela Flora je potpuno tačna.

D. Marija, 45 godina - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 06.07.1999 god., a terapije rađene do 21.09.1999 godine.
U početku sam imala probleme sa porodicom koji su izazivali depresiju, bolove u želudcu, gušenje, nisam mogla ni sa kim razgovarati, takođe menstruaciju nisam imala godinu dana. Stalno sam plakala i mislila da mi je život promašen. Posle nekoliko dana sam dobila menstruaciju koja je i sada redovna, prestali su bolovi u želudcu, nema nervoze toliko i depresije, družim se sa ljudima i dobro komuniciram sa decom. Zadovoljna sam jer sam se lično uverila da daje psihičku stabilnost kao i da pomaže kod organskih poremećaja.

Ž. Bosiljka, 39 godina - Kačarevo

Pregled i dijagnostika izvršeni su 18.01.1999 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Imala sam jako problema sa vrtoglavicom i zanosilo me na desnu stranu, to me dugo držalo, sigurno 3 meseca. Od ovih problema nisam se konkretno lečila samo sam pila tablete za glavu, ali to mi nije mnogo pomoglo. Kada sam počela lečenje bioenergijom osećala sam odmah promene nakon prve terapije. Imala sam 7 terapija, ovim lečenjem je postignuto veliko poboljšanje , jer ja više nemam takvih problema i tegoba. Ja sam zadovoljna sa bioenergoterapeutom, dijagnoza koju je izvršila je sto posto tačna.

D. Duška, 29 godina - Bačka Palanka

Pregled i dijagnostika izvršeni su 08.01.1999 god., a terapije rađene do 15.04.1999 godine
Imala sam smetnje 11 godina. Manifestovale su se na mnogo načina, a osnovni problem je bio nedostatak snage – pa iz toga slede malaksalost, tromost, smetnje sa cirkulacijom, hodanjem - ravnotežom, raspoloženjem, infekcijama, virusima, preležala sam dve upale pluća i neutitis.
Na samom početku pre 11 godina lekari su me svrstali u pacijente sa psihičkim smetnjama i medikamentalno su me lečili pet godina da bi posle tog vremena otkrili da je lečenje otišlo u pogrešnom pravcu.Prošla sam mnoga ispitivanja koja su otkrila – urođenu lošu cirkulaciju , levo- višak rebro i suženje desne vene. Od tada sam pod vođstvom doktorice neurologa čiji mi je način lečenja mnogo pomogao.Međutim od mnogih stresova oslabio mi je imunitet i logično je sledio niz problema, sada sam zbog toga......Ukupno začaran krug i nikada konačan oporavak. Zato je za mene ovo bio najbolji i jedini način da moj organizam ponovo povrati snagu. Poboljšanja i rezultati ovim lečenjem su veliki, osećam buđenje moje uspavane snage, osećam da sam čvršća, jača, smelija, glasnije se smejem, smetnje su drastično opale, osećam vitalnost i snagu. Još puno bih mogla da kažem , ali ono što neprestano osećam je da sam bezgranično zahvalna Bogu, što mi je omogućio da dođem u kontakt sa Anabelom. Hvala Vam Anabela.   Duška

V. Ljiljana, 20 godina - Novi Sad

Dijagnoza: Morbus Hodgkin (tu colli et mioastini 1.sin m.modgin)
Upućeno Anabeli Flori
Prve tegobe su mi se javile krajem januara 1995 godine. Prvo je to bila vrtoglavica, mučnina i slabljenje vida, zatim se pojavila malaksalost leve strane koja je bila sve drastičnija tako da je hodanje na kraju bilo nemoguće. Leva strana je bila skoro potpuno van funkcije. U bolnicu sam se javila na ispitivanje 14.02.1995. Prošla sam kroz razne preglede i zatim sam premeštena na Institut u Sremskoj Kamenici sa dijagnozom: tu colli et mioastini 1.sin m.hodgin, gde sam lečena citostaticima tri meseca. Lečenje na taj način je bilo veoma neprijatno i sa veoma neprijatnim nus pojavama kao što su: bolovi u leđima, kičmi, rukama i nogama, jake glavobolje, nervoza i na kraju potpun gubitak kose. Uz to je veoma opao broj leukocita i trombocita. Pošto je taj način lečenja postao neizdrživ, a i neuspešan jer lekarske prognoze nisu bile ni malo optimistične, rešila sam se uz konsultaciju sa svojom porodicom da pokušam neki drugi vid lečenja. Opredelila sam se za bioenergiju iako u početku nisam baš mnogo verovala u to. Iz Kamenice sam otpuštena na nedelju dana. Anabela sam se prvi put javila 03.06.1995 i počela sa lečenjem bioenergijom. U početku nisam primećivala velike rezultate, ali kasnije prvo mi se popravio vid, a zatim se postepeno popravljala ravnoteža (centar za ravnotežu je bio poremećen) i osećala sam se snažnije tako da sam mogla malo da hodam uz nečiju pomoć, a kasnije i sama. Takođe mi se popravilo i psihičko stanje i raspoloženje. Subjektivno se osećam mnogo bolje, a nakon lekarske kontrole na koju uskoro treba da idem, očekujem da će to i nalazi potvrditi.

S. Romana, 31 godina - Novi Sad

Na lekarskom pregledu dana 26.12.2000 data dijagnoza: desno uz uterus cista jasno ograničena 66x 67mm sa prisutnim septumima i ispred uterusa cista veličine 44x 44mm jasno ograničena.
Posle terapija kod dr Anabele Flora je obavljen lekarski pregled 08.02.2001 sa nalazima: uterus normalnog oblika i veličine kao i strukture. Kavum prazan. Endometrijum crtast. U C. Douglassi nema slobodne tečnosti. Jajnici normalnog oblika i veličine, normalno položeni kao i normalne eho strukture.

S. Ljiljana, 52 godine - Beograd

Pregled i dijagnostika izvršeni su 30.11.1994 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Nesanica - osetila sam napetost i nisam mogla da spavam. Posle prve terapije mnogo bolje sam se osećala i bolje spavala, nemam više napetosti i bolje spavam.
Dojku sam operisala, imala sam benigni tumor. Zatim je prilikom terapija pronašla jednu malu cistu. Ovo što sam navela Anabela mi je sve potvrdila.

K. Vesna, 30 godina - Beograd

Pregled i dijagnostika izvršeni su 03.11.1994 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Osećala sam bolove u želudcu, mučninu, povraćala sam zelenu tečnost. Slučajno sam kod komšinice srela njenu kumu Anabelu Floru koja me je pregledala. Ja sam se žalila na želudac, ali mi je Anabela rekla da nije u pitanju želudac, nego žuč. Između ostalog rekla mi je i da su mi bubrezi loši.
Bila sam 08.11.1994 na ultrazvučnom pregledu kod specijaliste i oni su potvrdili to što mi je Anabela rekla. Gore navedeno potvrđujem sa kopijom nalaza na Anabelin zahtev.

K. Novica, 38 godina - Beograd

Prilikom dijagnostike Anabela mi je potvrdila da imam problema sa jetrom, kičmom i smetnjama u glavi. Gore navedeno ću uvek potvrditi.

S. Milosav, 62 godine - Beograd

Prilikom pregleda utvrđeno je da ima problema sa prostatom, mehurom i mokraćnim kanalima što sam prethodno ja znao i što mi je Anabela to potvrdila.

Vanjuška S. Đ., 31 godina (pravnik) - Crna gora

Medicinska dijagnoza: bronhijalna astma, Bazedova bolest.
Anabela mi je konstatovala i postojanje smetnji u želudcu (gastritis) i bolest desne nadbubrežne žlezde koje smetnje sam i ja osećala mada ih nisam medicinski ispitivala. Utvrđeno je postojanje niskog srčanog pritiska koji inače imam prema medicinskim nalazima. U lečenju bronhijalne astme posle 10 terapija došlo je do znatnog poboljšanja, jer sam prestala da uzimam sve lekove (sprejeve i tablete) bez ikakvih poteškoća. U terapiji bronhijalne astme jedino sam ostala pri upotrebi zaštitne injekcije koju primam svaki 21. dan.
Posle terapije štitne žlezde osetila sam znatno poboljšanje, pre svega na desnom oku koje se povuklo, pa se na njemu smanjio izraženi egzoftalmus. Isto tako smanjilo se znojenje, podrhtavanje ruku i osećaj uznemirenosti, te kao da više ne uzimam lekove za smirenje i za štitnu žlezdu.
Pečenje u želudcu je nestalo nakon terapije i uzimanja čajeva koje mi je Anabela preporučila. Više ne uzimam lekove za gastritis.
Bolove u desnom bubregu i dalje osećam ( nakon 10 terapija), ali sam započela i terapiju sa čajem koji mi je Anabela preporučila. Pored toga Anabela je konstatovala da imam ginekološke probleme ( znam da imam ranicu na materici), povredu na nozi (nastalu nakon operacije), kao i postojanje prejake emocionalne preosetljivosti, jače izražene promene na levom režnju štitne žlezde ( za šta imam potvrdu na snimku žlezde).
Pre terapije izražene smetnje sa astmom. Posle terapije prekinuto uzimanje lekova za astmu. Izraženo pečenje u želudcu, posle terapija prestalo.

Sofija B.

Medicinska dijagnoza u prilogu dokumentacije od 09.11.2002
Ukočenost kičme sa velikim bolovima prilikom pokreta kuka, leve noge duž cele noge i padanje stopala, propraćeno trncima i mlakom upalom.
Za vreme terapija sam osećala jaku toplotu, drhtanje mišića noge, strujanje hladno, toplo. Pri prvoj terapiji izrazito jaki bolovi za vreme terapije, preznojavanje. Nakon drugog tretmana bolovi su bili smanjeni i došlo je do olakšanja pokreta. Nakon petog tretmana jaki bol se spustio ispod kolena prema stopalu. Nakon izvršenih sedam terapija nema više bolova, nema trnjenja, nema peckanja i super se osećam.

M. Branko

Laboratoriski nalazi pre (16.09.1999) i posle terapije ( 10.10.1999) u prilogu dokumentacije
Vrednosti pre terapije i posle terapije:
S-AST (GOT) -13 U/L ( referentna vrednost < 27 U/L ), a posle 30 U/L
S-ALT (GPT) – 10 U/L ( referentna vrednost < 30 U/L ), a posle 92 U/L
S alkalna fosfataza- 43 (30-90), a posle terapija 174 U/L

Bujanić Dragica - Petrovaradin

Pismeno izjavila: 27.11.1997
Krajem maja ove godine imala sam povredu oka, vrh testere udario me je u ugao desnog oka, i korenu nosa. Odmah po povredi pojavio se otok, problemi sa vidom, modrica i podliv pored oka ina delu beonjače. Lekar mi je savetovao Deksametazon-neomicin kapi, dok mogu da ukapavam, a posle obloge. Sutradan je čitav obraz bio otečen, oko se zaklopilo, a glavobolja je bila sve jača. Otišla sam kod Anabele. Posle tretmana od oko pola sata izašla sam bez otoka, bez modrica, bez bolova, sa malo crvenim kapkom, kao posle plača. Do večeri bilo mi je sasvim dobro, nije bilo nikakvih promena na licu, osim dve ogrebotine na nosu.
U junu sam imala naporan svakodnevni posao od jutra do večeri. Bila sam premorena. Jedne večeri osetila sam jaku migrenoznu glavobolju. Bolovi su nadolazili u talasima i bili su sve veći. Uplašila sam se jer nikada toliko neizdživ bol nisam osetila, a pomislila sam na to da su mi i deda i majka umrli od moždanog udara. Pozvala sam Snežanku, mada je bilo već isteklo radno vreme. Mislila sam da neću biti u stanju da se vozim kolima do nje zbog strašnog bola, mučnine i nesvestice. Anabela je rekla da samo krenemo prema njoj i da će mi usput  već biti bolje. Na pola puta neizdrživi bol u glavi malo je popustio, činilo mi se kao da mi je oko glave prsla neka opna i da mi je od toga lakše. I dalje sam osećala bolove, ali sam mogla normalno da sedim u kolima. Kada smo došli kod Anabele činilo mi se da još nemam snage da stojim za vreme tretmana. Anabela mi je prvo radila tretman tako što sam ležala. Brzo je u toku tretmana prestao bol, ostala je samo neka malaksalost, kao posle anestezije. Anabela je nastavila tretman, bilo mi je još bolje, mogla sam i da sednem, pa i da ustanem, da bi se tretman završio na uobičajeni način. Kada je tretman bio završen još smo dugo ćaskali sa Anabelom kao da ništa nije bilo.
Krajem juna jedne noći probudio me je neizdrživ bol u leđima. Ličio je na napad bubrega po jačini i mučnini koju je izazvao. Čim je počelo radno vreme otišli smo kod Anabele. Njena dijagnoza je bila žuč, izdužena žučna kesa zbog stresa (tih dana imala sam velike probleme na poslu). Anabela je uradila jedan tretman i bolovi, malaksalost i mučnina su prestali. Do uveće sam bila sasvim sveža i oporavljena.

Stanislava S. - Novi Sad

Izjava data 23.10.1997 godine
Usled saobraćajne nesreće (koja se dogodila 03.10.1997) zadobila sam udarce u predelu grudnog koša.
Prvih dana nisam osećala neke veće probleme (pošto sam bila obuzeta šokom i psihičkim stresom) nisam ni obraćala toliko pažnju na bolove u predelu srca i ispod levog pazuha. Nakon deset dana ti bolovi su se pojačali, te sam to i dalje shvatala da je od zadobijenog udarca koji će postepeno popustiti.
Međutim 19.10.1997 godine sam dobila toliko neizdržive bolove i taj deo gde sam zadobila udarac postao je tvrd kao kamen i sve to oko bradavice, dojke je jako nateklo, bolovi su postali neizdrživi. Dana 20.10.1997 godine (pošto sam i ranije imala terapije kod Anabele) jednostavno sam morala doći kod nje da mi poboljša stanje u koje sam zapala.
Prve tri terapije sam katastrofalno teško podnela, ali već nakon treće terapije osećala sam se daleko bolje, a nakon četvrte deo otoka koji je bio jako tvrd, počeo je postepeno da omekšava i naveče je došlo do otvaranja jednog dela iz koga je neverovatno mnogo izašlo gnoja, sukrvice i na kraju krvi, tako nešto u svom životu nisam videla. U tom trenutku mi je bilo jako jako loše, međutim, odmah nakon toga osećala sam se kao da sam se preporodila, toliko olakšanje, posle toga sam napravila još jednu terapiju i sada se osećam kao i pre svega toga.
Zahvaljujući Anabeli i njenim čudesnim rukama osećam se u potpunosti normalno, nemam reči kako bih se zahvalila Anabeli i njenij čudesnoj moći na svemu ovome što je učinila za mene.
Bilo kada mi zatreba pomoć što se mog zdravlja tiče, uvek ću se obratiti Anabeli i njenom čudesnom daru!