SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA VI deo

S. Petar, Novi Sad - 7 godina

Izjavu dala Petrova mama 14.11.1997 godine
Krajem 1995 kod Petra je ustanovljeno uvećanje slezine i limfnih žlezda na vratu. Limfne žlezde su promera 0,5-1cm, a slezina je bila umereno uvećana. Laboratorijski nalazi su uglavnom bili u redu. Dve godine je lečen u Novom Sadu gde nije objašnjen uzrok uvećanja slezine. Za to vreme slezina je imala tendenciju neprestanog rasta.
Pri poslednjem ultrazvučnom pregledu slezine utvrđeno je uvećanje (13,5cm). Nakon toga dolazi na tretman kod gospođe Anabela Flore koja je odmah pravilno dijagnosticirala uvećanje slezine, ali i jake reakcije usled virusne infekcije na jetri. Kasnije je urađena biopsija jetre i ustanovljena dijagnoza hepatitis cronika (pensistens). Nakon tretmana kod gospođe Anabele Petar se bolje oseća, povratio mu se apetit, ukupno stanje je mnogo bolje.
Laboratorijski je utvrđeno da su sve funkcije jetre uredne (nalazi dati u prilogu), a rast slezine je zaustavljen, čak se beleži blago smanjenje. Pri poslednjem ultrazvučnom pregledu konstatovano je smanjenje (12,5 cm) dok je jetra u granicama normale. Nadam se da je Petar ozdravio uz pomoć energije gospođe Anabele. Svesna sam, ako ikad zatreba, da je ona prava pomoć. R. Samarđija Novi Sad

K. Bojana, 11godina - Subotica

U prilogu dokumentacije su laboratorijski nalazi
Nakon preležanog gripa došlo je do poremećaja na nivou antikoagulanata.
Pri prvom pregledu došla je sa nalazima vrednosti antikoagulanta 34. Posle samo pet terapija vrednost antikoagulata je rasla (34, 52,62,97).
Terapije su odrađene od 20.06.1998 do 27.09.1998 godine.Postignut je odličan rezultat.

Z. Nataša, 21 godina - Nemačka

Izjava data: 12.06.1997 godine
Moja terapija kod Anabele je počela u septembru 1996 godine. Anabelu su mi preporučili rođaci koji su bili upoznati sa njenom terapijom.
Došla sam kod nje u ordinaciju bez nade u moje zdravstveno stanje. Moja dijagnoza je : lymphangioleiomyomatose – oboljenje mekanog tkiva u telu. Za mene je to značilo da je tkivo mojih pluća neprestano propadalo i sa tim moje zdravstveno stanje je postajalo sve lošije. Primala sam hormonsku terapiju, progesteron tablete svaki dan i injekciju svaki mesec. Jako sam se udebljala, 85 kg, imala sam jako visok pritisak 180 sa 130 i strašne glavobolje. Jako sam bila depresivna. Doktori u Nemačkoj nisu imali više poznate terapije ni leka za mene. Preostalo je meni da se borim. To je bilo moje stanje kada sam došla kod gospođe Anabele.
Prva terapija kod nje je bila fenomenalna! Iako Anabela nije nikada čula za moju bolest, moje operacije, moje boli, rekla je tačno sve moje poteškoće, bez dodira moga tela. To mi je vratilo nadu.
Zatim sam imala sedam dana svaki dan po dve terapije. Posle jedne terapije (koja traje oko 25 minuta) sam se osećala uvek jako umornom, znojila sam se u sred zime, osećala sam bolove u plućima i glavobolju. Sve u svemu pokret u organizmu.
U Nemačkoj sam pila čajeve koje mi je Anabela preporučila. Nastavila sam terapiju u razmaku od prvo mesec, pa dva, pa tri meseca, kako god mi je bilo moguće doći iz Nemačke.
Moje stanje je svakim danom bilo sve bolje. Kapacitet pluća mi se poboljšao. Tablete više nisam  uzimala, injekcije primam svaka dva meseca. Ja osećam veliko poboljšanje! Na Kliniku u Nemačkoj više ne idem na preglede, samo kod kućne doktorice. Vratila sam svoju kilažu, a kakvo je moje zdravstveno stanje, dovoljno je reći da nastavljam školovanje i život u Londonu.
Izjava doktora Dr Vogel sa priloženim nalazima. dana 06.06.1197 godine
Otkad je dijagnoza utvrđena  Natašino se stanje  veoma  poboljšalo u zadnjoj godini, stabilizacija subjektivnih simptoma se vidno pojavila. Anabela me je vratila među žive ljude. Ona je moj anđeo spasitelj.

Ž.Popović, 40 godina - Novi Beograd

Pregled i dijagnostika odrađeni su 17.09.1998 godine, kada je i otpočelo lečenje.
Pre dolaska imao sam sledeće tegobe: nervna psihička napetost, nisam mogao da spavam, zaspim jako rano nakon večere, a kasnije se razbudim i ne mogu satima da zaspim, nekad legnem rano da bih u krevetu proveo preko 10 h i ujutru bih ustao strašno umoran, sanjao sam svašta, imao sam šetajući bol u predelu leđa kao i povremeno otežano disanje, probadanje u predelu srca, bol u predelu desnog palca, išao sam i kod reumatologa i fizioterapeuta, ali se to posle izvesnog vremena uvek ponavljalo. Reakcije prilikom terapije su bile da na nekim mestima imam osećaj bola, na nekim osećaj toplote, a na nekim osećaj hladnoće.
Smatram da je rezultat terapije izvanredan, jako se dobro osećam, a naročito psihički, nisam više rasejan i mislim da sam se obratio na pravo mesto.
Dijagnostika je vrlo dobro odrađena i sa njom se slažem u potpunosti.

B. Vesna, 40 godina - Novi Sad

Dijagnostika i terapija odrađena je 16.07.1998 godine
Osećala sam bol u leđima od 11.08.1988 godine koji je izuzetno brzo nestao terapijom. Takođe je i bol u grlu brzo nestao, a sa svakom terapijom sam se osećala nekako bolje i fizički i psihički. Zapravo na početku terapije mi se izuzetno pojačala nervoza kao nikada u životu, jer ja inače nisam nervozna osoba, ali to je bila samo faza u lečenju koja se sa prvom turom lečenja pojavila i posle 3-4 dana prošla. Zahvalna sam i srećna, a osećaj lečenja kod Anabele je nezaboravan - topao i nežan osećaj po celom telu.
Rezultati lečenja su divni. Svakom bi preporučila ovaj način lečenja, svakako pre nego kod lekara. Osim toga Anabela uvek daje divne savete i recepte, čajeve i meleme za šta god zatreba - a to se ne zaboravlja.
Mnogo hvala. Izuzetno sam srećna što sam imala tu sreću da se upoznam sa Anabelom. Hvala za sve! Dijagnoza koju je dala Anabela je 100% tačna.

L. Zdravko, 43 godine - Novi Sad

Dijagnostika i terapija odrađena je 06.07.1998 godine
Pre 4 meseca sam u saobraćajnoj nesreći povredio deo vratnih pršljenova i mišiće i nervne desne ruke. Imao sam nesnosne bolove u desnoj ruci i kod desne lopatice. Nakon početka bioenergetskog tretmana bolovi su postali ređi i došlo je do pokretljivosti kičme. Došlo je do drastičnog poboljšanja bolovi su skoro sasvim prestali, zgrčeni mišići su se opustili, a i vidna koprena koju sam imao posle nesreće je nestala. Veoma sam zadovoljan terapijom, dijagnozom i rezultatima bioenergoterapeuta gospođom Anabela. Hvala!

F. Budimir, 1 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled odrađena je 16.07.1998, a terapije su rađene do 07.12.1999 godine.
Ponovljena prehlada posle lekarskog tretmana antibioticima, visoka temperatura. Za vreme terapije nastupilo je vidno poboljšanje. Rezultati postignuti terapijom su dobri i potpuni, ni jednom se nije vratila bolest i imunitet je ojačao. Dijagnostika koju je uradila gospođa Anebala je 100% tačna.

M. Darinka, 57 godina - Novi Sad

Uspešna dijagnostika i terapija odrađena je 02.03.1998, kada je i počelo lečenje.
Od 16.02.1998 godine sam imala upalu bubrega sa napadom i bolovima od kamena u bubregu, propraćenu jakim bolovima i temperaturom do 40◦C. Imala sam veliki skok pritiska sa 3 krize dana 02.04.1998 godine uz kratko oduzimanje leve strane tela (ruka, noga i leva polovina lica). Po izlasku iz krize pritisak je bio 220/160 uz bezuspešnu pomoć hitne pomoći.Imala sam jako lupanje srca (i do 160 otkucaja). Lekarska terapija je bila : antibiotska (oko 60 antibiotika), bensedin i nifelat-retard za smirenje i pritisak. Efekat- samo dok traje lek.
Nakon prvog bioenergetskog tretmana, posle tri krize i ukočenja – pritisak spušten na 140/80 – umor i miran san.
Čajevi – diuretici po savetu trapeuta pripremani. Za vreme terapije bila je prisutna bol u pravcu prepone prema kolenu 2-3 dana.
Kamen u bubregu medicinski nije lečen samo upala, a na ponovljenoj kontroli utvrđen je pesak u bubregu, a na ultrazvuku nije nađen kamen.
Posle terapija došlo je do apsolutnog poboljšanja, tegobe bubrega su otklonjene, a pritisak je činjenica kojoj se moram prilagoditi.

T. Nikola, 29 godina - Pančevo

Dijagnostički pregled je rađen 20.06.2005 godine, kada je i odrađena terapija.
Bolovi u peti – za vreme terapija osetio sam strujanje, trnjenje, hladnoću, znojenje, kretanje tela, bol. Između terapija osetio sam bol, strujanje, olakšanje, manje bolove u odnosu na pre. Terapijom je postignut rezultat da je bol mnogo manji u peti i kolenu, ponekad i značajno manji ( kao da ga nema ). Uradila mi je prilikom prve terapije dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja, po mom mišljenju 100 % tačna.

M. Verica, 55 godina - Zrenjanin

Prvi dijagnostički pregled pri prvoj terapiji je odrađen 21.09.2004 godine, a terapije su trajale do 12.04.2005 godine.
Razlozi dolaska su dve operacije, tumor na materici, embolija pluća, nemogućnost korišćenja ruku i kretanja – za vreme terapija imala sam povišenu temperaturu, groznicu, unutrašnji nemir, pečenje u predelu temena, hladnoću, trnce. Posle terapija izbacila sam šlajm, lakše sam disala, bolje se osećam, smanjila sam upotrebu lekova. Ne osećam bolove, bolje pokrećem ruke, polako se uz pomoć bližnjih krećem. Počela sam da se sećam stvari koje su se desile posle kome. Dijagnostika koju je odradila Anabela je 100% tačna.

D. Miodrag, 45 godina - Novi Sad

Datum pregleda: 23.03.2000 do 15.02.2003 godine.
Problemi sa sterilitetom, otečena prostata, upala zbog trovanja staklenom vunom, peckanje u očima, grlu, plućima, jetri, želudcu, crevima- za vreme terapije i osećaj da me probada veliki broj igrica, opšta malaksalost kako za vreme prve, tako i tokom druge seanse. Posle tri dana nakon završetka terapija davao sam uzorak sperme u Kliničkom centru u Beogradu. Rezultat je bio sledeći: dvadeset miliona pokretljivih spermatozoida, a dan pre terapije rezultat spermogtama je glasio: jedan do dva komada slabo pokretljivih. Otečenost prostate koje je bila praćena peckanjem, grebanjem i većom količinom sluzi na završetku debelog creva je nestala. Posle nekoliko terapija upalno stanje izazvano staklenom vunom se smirilo. Kasnije nakon upotrebe sirupa od žalfije i još nekih čajeva, od lana na primer- simptomi su nestali. Dijagnostika koju je Anebela izvršila pri prvoj terapiji je veoma precizna.

K. Dragana, 25 godina - Zrenjanin

Prvi pregled sa dijagnostikom urađen je 29.07.1998 godine, a terapije su rađene do 30.08.1998 godine.
Moj zdravstveni razlog je bio hormonski poremećaj koji traje godinu dana, strah, povišeni pritisak, lupanje srca. Za vreme terapija sam imala povišenu temperaturu, proliv, preznojavanje. Posle završetka terapija hormonski rezultati su bili u granicama normale, nije bilo više straha, pritisak je normalizovan i nisam više koristila lekove koji su mi bili prepisani od strane lekara. Dijagnostika terapeuta je sto posto tačna. Lekari su sumnjali da je u pitanju tumor mozga mada snimanja i rezultati nisu to pokazivali.
Pismo upućeno Anabeli:
Vi ste mi rekli da je u pitanju pojačano lučenje hipofize i da ona izaziva hormonski poremećaj. Nakon terapija rezultati su bili u granicama normale, rezultate sam odnela lekaru koji mi je prepisao terapiju i kasnije je ukinuo. Smetnje se više nisu javile.

T. Slaven, 28 godina - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom rađena je 24.02.2005 godine, a poslednja terapija je bila 04.03.2005 godine.
Posle saobraćajnog udesa 2004 godine imam smetnje u vidnom polju, mestimične reakcije fizičke i mentalne nestabilnosti - za vreme terapije oseti sam strujanje, drhtanje, hladno, toplo, trnce kroz listove na nogama i pospanost. Postignuti rezultati terapijom su sledeći: fizička stabilnost, mentalna sigurnost, vidno polje mnogo stabilnije, a strobizam je smanjen. Pri prvoj terapiji gospođa Anabela mi je odradila i dijagnostički pregled koji je po mom mišljenju bio tačan 90 %.

F. Nedeljka, 40 godina - Novi Sad

I serija terapija
Dijagnostički pregled je odrađen 02.09.2003 godine, a terapije su trajale do 28.10.2003 godine.
Loše fizičko stanje, psihička preopterećenost, padanje u nesvest me muči par godina - za vreme terapije osetila sam prijatnu tromost, pospanost, toplotu, odvajanje od svog tela. Posle terapije osetila sam tromost, opuštenost, bistriji um. Zadovoljna sam dijagnostičkim pregledom na prvoj terapiji, kada je terapeut izvršio tačnu dijagnozu mog zdravstvenog stanja (90%). Predivni rezultati, hvala Bogu i Anabeli.
II serija terapija od 1.12.2004 godine
Ukočenost toraksnog dela i cele desne strane (ruka) uz jake bolove-u početku terapije sam osećala jake bolove, zatim postepeno opuštanje i toplotu. Posle 2-3 reakcije došlo je do popuštanja bolova, osetila sam jako trnjenje, pogotovu od lakta prema šaci. Posle terapija došlo je normalizacije pokreta ruke bez bolova, bez trnaca. Osećam se fantastično!

G. Milena, 1 godina - Kruševac

U prilogu medicinska dokumentacija od 16.09.1998 g. do 16.03.2001 godine
Mešoviti poremećaj u razvoju- trudnoća majke održavana, vakuumski porođaj, dojena je samo 1 mesec, na uzrastu od 10 meseci ispala iz kola prilikom saobraćajnog udesa, govorno jezička nerazvijenost i grube motorike-po poslednjem izveštaju lekara, dete je dobro napredovalo od kada nosi slušni aparat i ide na vežbe....

B. Slavojka, 40 godina - Apatin

Pri prvoj terapiji 06.10.2004 godine urađen je dijagnostički pregled zdravstvenog stanja. Terapije su rađene do 14.10.2004 godine
Zadnje tri godine imam velike glavobolje, problem sa cirkulacijom. Posle terapija bolovi su nestali. Imam samo povremene bolove, ali smanjenog intenziteta, cirkulacije i opšteg raspoloženja. Dijagnostika koju je terapeut izvršio je 90% tačna po mom mišljenju.

L. Dušanka, 37 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 21.09.2004 do 29.09.2004 godine-ukupno 8 terapija.
Poprilično loše opšte stanje organizma, koje traje godinu dana, a prvenstveno promene na dojkama – za vreme terapije neverovatno opuštanje i neopisive pojave. Posle terapije rasterećenje, usporenost, pospanost, a zadnjih dana hladnoću. Rezultati postignuti za otklanjanje mojih zdravstvenih problema su odlični ukoliko se održe duže vreme i posle terapije. Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji je 100 % tačan.
Dijagnoza terapeuta u prilogu: hronična upala sinusa, otok desne dojke, nervozan želudac, zatvoren solarni pleksus, hronični cistitis levog jajnika, bubrezi maksimalno opterećeni, loša periferna cirkulacija, slab pritisak.

P. Vesna, 27 godina - Zrenjanin

Dijagnostički pregled je odrađen 17.08.2004 i 4 terapije do 21.08. 2004 godine.
Hirzutizam (pojačana maljavost od puberteta), iscrpljenost- za vreme terapije osećala sam malaksalost, mučninu, nesanicu, trnjenje ruku, bolove u leđima, kijavicu, preznojavanje, kratkotrajan bol u desnima. Posle terapije sam živnula, ne osećam se iscrpljeno kao ranije, osećam rasterećenje u glavi, ali sam i dalje pasivna. Terapeut Anabela mi je na prvoj terapiji odradila dijagnostiku mog celokupnog zdravstvenog stanja, po mom mišljenu 90% tačno.
Dijagnoza terapeuta u prilogu: jako narušen rad hipofize, disbalans hormona, jaka aktivnost nadbubrežne žlezde, blok na polju seksualnosti. Jako loša veza na polju sveopšte ljubavi, odbojnost prema ocu, majci, cistični jajnici.

V. Biljana, 30 godina - Kotor

Dijagnostički pregled je odrađen 16.08.2004 godine, kada je urađena i prva terapija. Narednih četiri dana su rađene po 2 terapije dnevno, a poslednja terapija je bila 21.08.2004 godine.
Ciste na jajnicima imam već poslednjih par godina – za vreme terapija osetila sam mir, opuštenost, hlađenje u predelu janika, znojenje, posle svake terapije MIR I OPUŠTENOST. Rezultate terapija ću proveriti na ultrazvuku, ali se fizički mnogo bolje osećam. Prva terapija je bila sa dijagnostikom, smatram da je terapeut odradio dijagnostiku sa tačnošću od 90%.
Dijagnoza terapeuta: emocionalni stres, ciste na jajniku, prvo levom, pa i na desnom. Jako emotivna osoba.

G. Gorana, 29 godina - London

Dijagnostika je rađena 11.08.2004 godine sa prvom terapijom. Ukupno je odrađeno 10 terapija do 06.10.2004godine.
Natečena noga, problemi sa kičmom (u krstima), grčevi u desnoj nozi- za vreme terapije osećala sam umor, bol u nozi i leđima, osećala sam žeđ, blagu glavobolju, hladnoću, ukočenost.
Posle terapije – noga mi više nije natečena, stojim ispravljeno, bolje se krećem, cirkulacija mi je bolja, jača sam i fizički i psihički, sada mi je sve bolje. Hvala!
Komentar za dijagnozu- super je napravila dijagnozu 100% tačna!
Dijagnoza terapeuta: povreda desnog kuka i desne noge. Jako emotivna osoba, hronična upala mokraćnih kanala, desni bubreg je sklon taloženju, nervna napetost, slaba cirkulacija desne strane tela.

B. Radosa, 41 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je odrađen 05.07.2004 godine.
I serija (ukupno 7 terapija) do 07.08.2004 god.
II serija terapija je rađena do 18.08.2004 godine.
Dugogodišnji nagomilani stres, doprineo je da se razbolim, mislila sam da ću doživeti nervni slom – za vreme terapije osetila sam veliki talas toplote, trnce, preznojavanje, a posle terapija iscrpljenost, pa i poboljšanje raspoloženja. Bolje jedem, Anabela me je vratila u život. Rezultati su odlični, vratila sam se u normalu, nemam gušenja, negativno se odbija od mene. Sve je bolje i bolje! Veliko hvala! Dijagnostika je po mom mišljenju 100% tačna.
Dijagnoza terapeuta: Jako napet nervni sistem, blokirana višudi , srčana čakra, blokiran solarni pleksus, jako toksična kiselina kroz telo, stara povreda na desnoj nozi, narušena cirkulacija i prisutni grčevi. Jetra preopterećena, toksična pojačana kiselina u želudcu i crevima.

T. Milica, 30 godina - Zrenjanin

Dijagnostički pregled je odrađen 27.05.2004 godine.
Prva serija (ukupno 7 terapija) do 04.06.2004 godine.
Druga serija od 3 terapije odrađena je od 30.06 do 02.07.2004 godine.
Strah uzrokovan usled povrede glave , od strane komšija od oktobta 2003 godine. Za vreme i između terapija imala sam zevanje, povijanje tela, pomeranje glave, osećaj hladnoće na leđima. Posle terapija organi mi nisu više u grču, opuštenije mi je telo i ja sam opuštenija, a strah je smanjen i spavanje uredno bez noćnih mora. Pri prvom pregledu Anabela mi je odradila dijagnostiku mog zdravstvenog stanja sa tačnošću od 90 %.
Dijagnoza terapeuta: jako povučena osoba, sklona depresivnom stanju posle proživljene traume, udarac u glavu, loša periferna cirkulacija, sklonost nižem pritisku, nervozan želudac, grčevi, bolovi u jajnicima, zglobovima.

L. Vojislava, 50 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija odrađeni su 17.05.2004 godine, a terapije su rađene do 26.05.2004 godine.
Peživljen stres od smrti i gubitka oca, strah od ostavljanja, klimakterijum, menopauza, depresija – za vreme terapije sam plakala, osećala sam toplotu, hladnoću, žmarce, smeh, sigurnost, emotivno pročišćavanje svoje duše, vratila mi se snaga i volja za život posle gubitka oca, vratila mi se sreća. Posle terapija osetila sam psihičku stabilnost, promenila sam način ishrane, svoj emotivni život, navike, vreme odlaska na spavanje, pojačala mi se koncentracija i volja mi je jača. Anabela mi je odradila tačnu dijagnostiku 100%.

L. Neda, 54 godina - Sombor

Terapije sa dijagnostikom su počele 15.04.2004 godine, a završile su se 03.05.2004 godine.
Reumatski atrtritis, nesanica, bezvoljnost- za vreme terapija imala sam jako izražen osećaj izlaska hladnog vazduha iz tela, osećala sam toplotu, šetajući bol. Između terapija imala sam nagomilani iscedak, spavanje je bilo poboljšano, osećala sam smirenost i imala sam želju za više kretanja. Posle terapija otoci na člancima ruku, (crvenilo) sve se povuklo. Jaki bolovi su se povukli 100% . Osećam da imam elan. Jako sam zahvalna Anabela! Pri prvoj terapiji je odradila i dijagnostiku mog zdravstvenog stanja i to 100% tačnu. Ukupno sam imala 8 terapija.