SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA VII deo

P. Vera, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled rađen je 15.04.2004 godine, a serija terapija je završena 19.03.2004 godine.
Duži niz godina prisutan poremećaj menstrualnog krvarenja - za vreme terapija imala sam osećaj vibracije u predelu janika, toplotu i hladnoću u delovima tela koji su tretirani bioenergijom. Posle terapija došlo je do prestanka krvarenja i sada imam dobar san.Terapet je izvršio 100% tačnu dijagnozu pri prvom pregledu.
Dijagnoza terapeuta: usled potiskivanja preživljenih trauma tokom oduzimanja malodobnog deteta nagomilane frustracije, u potsvesti potisnut gnev boli i razočarenje zbog životnih okolnosti, narušen meridijan volje, loša periferna cirkulacija i narušen meridijan kičme.

J. Natalija, 35 godina - Novi Sad

Pregled sa dijagnostikom odrađen je 13.02.2004 godine, ukupno 8 terapija do 24.02.2004 godine
Ciste na jajnicima, problemi sa želudcem, hormonski poremećaj, jaki bolovi u desnom jajniku- za vreme terapija osećala sam sledeće: toplotu, hladnoću, probadanje, trnce.Između terapija osećala sam snagu, lakoću i blage grčeve. Posle terapija došlo je do poboljšanja varenja (nestanak mučnine), povratio mi se apetit. Prestali su jaki i stalni bolovi u jajniku. Osećam se mnogo bolje, lakše i osećam priliv energije. Terapeut je izvršio tačnu dijagnozu mog zdravstvenog stanja sa tačnošći od 90-95 %.
Dijagnostika terapeuta: jako slab metabolizam, loš želudac, nizak pritisak, loša vratna cirkulacija, vrtoglavice, bolovu u l4-5 pršljenu, ciste na janicima, desno i levo- desno bolnije. Slab srčev pritisak, loša periferna cirkulacija, sklonost alergijama.

R. Mileva, 27 godina - Petrovarad

Dijagnostički pregled rađen 07.02.2004 godine, prva serija terapija rađena do 26.05.2004 godine, a druga do 21.10.2004 godine.
Upala žuči, psihički poremećaji,hormonski, zaostatak menstruacije već duže vreme- za vreme terapija osećala sam pospanost, podrhtavanje, strujanje kroz celo telo, na osetljivim delovima osećaj hladnoće neverovatan priliv pozitivne energije. Posle terapija bolova nemam, psihički sam stabilna, odlično se osećam.Odrađena dijagnostika od strane terapeuta je 100 % tačna.

S. Radojka, 45 godina - Zemun

Dijagnostički pregled sa terapijama odrađen od 05.02.2004 godine do 09.02.2004 godine – ukupno 4 terapije.
Nervna napetost, nesanica, bolest probavnog trakta prisutna pre 3- 4godine - za vreme terapija osećala sam kratkotrajnu tromost i natečenost ekstremiteta. Prestala sam da uzimam sedative, osećam se čvršćom, snažnijom. Smatram da je terapeut odradio 90% tačnu dijagnostiku mog kompletnog zdravstvenog stanja.
Dijagnoza terapeuta: jako oslabljen nervni sistem, imunologija grla, povećana kiselina u želudcu, crevna flora narušena, periferna cirkulacija loša, slab pritisak.

B. Zoltan, 25 godina - Beograd

Dijagnostički pregled je rađen 19.01.2004 godine, a terapije su završene 27.01.2004 godine.
Otečena limfna žlezda i bolovi u istom- za vreme terapije osetio sam slabost, nesvesticu i vrtoglavicu. Posle terapije bolovi su nestali i oteklina je počela da spada. Po mom mišljenju dijagnostika terapeuta je tačna 80 %.

Z. Milica, 22 godine - Lipar

U prilogu dokumentacije je nalaz lekara od 27.12.2003 godine.
Dijagnostički pregled je rađen 09.01.2004 godine
Imala sam ciste na desnom jajniku i hiruški mi je odstranjen . Pojavile su se ciste i na levom jajniku. Jajnik  je bio uvećan 46x 49 mm. Za vreme terapije osećala sam toplinu oko glave, neko strujanje kroz celo telo, hladnoću na nekim delovima tela, drhtanje nogu. Postignuti su odlični rezultati i otklonjen je zdravstveni problem! Nakon pregleda kod ginekologa utvrđeno je da se jajnik vratio u normalnu veličinu 33x36 mm. Anabela je pri prvoj terapiji odradila dijagnostiku koja je bila 100 % tačna. Jajnik mi je sačuvan dobila sam sina a sada je na putu i drugo dete. Zahvaljujući Anabeli sačuvala sam jajnik i dobila decu.

M. Nevenka, 31 godine - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom odrađena je 28.11.2003 godine,
a terapije su trajale do 17.12.2003 godine.
Problemi sa želudcem, gastritis, nervoza creva – nakon prve terapije – pospanost, smirenost. Od druge do pete terapije bila je prisutna nervoza, razdražljivost, štipanje po telu. Poboljšanje sam osetila od šeste terapije. O postignutim rezultatima nisam još svesna. Videću za neko vreme. Znaću kada dođem na kontrolu. Na prvom pregledu je odrađena dijagnostika mog zdravstvenog stanja i po mom mišljenju 90 %.

Đ. Jovo, 47 godina - Futog

Dijagnostički pregled sa terapijom je rađen 07.10.2003 godine, a terapije su rađene do 29.10.2003 godine.
Uklještenje živca leve noge i zabacivanje noge u stranu – za vreme terapije doživeo sam sledeće reakcije: prvo sstrujanje toplog vazduha, a kasnije hladnog. Svaki put mi je posle svake terapije bilo bolje i jedva sam čekao svaku sledeću terapiju. Postignuti su dobti rezultati terapijama. Nemam više bolova u nozi i kičmi. Po završetku terapije za nekoliko dana očekujem potpuno ozdravljenje. Tačnost dijagnostike koju je odradila Anabela je stopostotna.

B. Aleksandra, 21 godina - Elemir

Prva terapija sa dijagnostičkim pregledom rađena je 10.06.2003 godine, a ostale terapije su rađene do 21.06.2003 godine.
Slabo pamćenje, nizak pritisak, loš rad hormona, nervoza, malaksalost – Zdravstveni problemi su se pojavili od pre godinu dana, ali su intenzivniji u poslednjih 7-8 meseci. Za vreme terapije imala sam glavobolje, osećaj toplog hladnog, trnce, slabu mučninu. Rezultati postignuti terapijama su sledeći: sada imam bolju koncentraciju, brže pamtim, lakše kontrolišem svoju nervozu, odmornija sam i nisam malaksala. Zadovoljna sam odrađenom dijagnostikom mog zdravstvenog stanja od strane terapeuta koja je 100 % tačna.

J. Sonja, 20 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 05.06.2003 god.
Urađene su 4 serije terapija u intervalu od 06.06.2003 godine do 13.02.2004 godine.
Napeto stanje, glavobolja, konfuzija, loša cirkulacija- za vreme terapije sam osetila malaksalost, pospanost, olakšanje, blaženstvo, strujanje energije kroz telo, smirenost, veću koncentraciju. Smatram da je dijagnostika terapeuta 100 % tačna. Terapijama su postignuti sjajni rezultati, a ja sam prezadovoljna!
Dijagnoza terapeuta: jako hiper aktivan nervni sistem, jaka psihička napetost, nervozan želudac, loša vratna cirkulacija.

E.Vesna, 41 godina - Novi Sad

Prvi pregled je obavljen 22.03.2003, kada je odrađena i dijagnostika. Prva serija terapija je rađena do 01.04.2003 godine, a druga serija terapija do 25.07.2003 godine.
Psihičke smetnje i osip (svrab), neurodermatozu -imam zadnjih 12 godina - za vreme terapija imala sam bolove u kičmi, osećala sam pospanost, ali i opuštanje i preznojavanje, hladne talase, savijanje tela unazad. Posle terapija imala sam osećaj vedrine. Svrab se povukao, nestale su fleke na leđima i ja imam miran san. Po mom mišljenju terapeut je odradio dijagnostiku mog zdravstvenog stanja sa tačnošću od 80 %.

P. Fedor, 35 godina - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom rađena je 13.02.2003 godine, a ostale terapije su rađene do 22.04.2003 godine.
Iscrpljenost, problemi sa jetrom, želudcem i varenjem, nizak pritisak, hladnoća - za vreme terapija osetio sam prijatno kretanje energije, osećanje toplote. Telo se pokretalo, imao sam osećaj da se podiže energija organizma, pojavila se emocija besa i pritisak se poboljšao. Posle terapija došlo je do podizanja nivoa energije i protočnosti, moj organizam je snažniji, topliji, opušteniji. Na prvoj terapiji terapeut je izvršio tačnu dijagnostiku (izraženo u procentima 100 %) mog zdravstvenog stanja.

V. Sonja, 27 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 11.03.do 18.03.2003 godine.
Alergija, bol u želudcu, upala mokraćnih kanala- za vreme terapije osetila sam bol u glavi i vratnom delu, imala sam vrtoglavice, osećaj hladnog. Između terapija imala sam nesanicu i mučninu.
Posle terapija značajno se poboljšalo stanje želudca, glavobolje su prestale i nema više bolova u sinusima. Terapeut je izvršio tačnu (90 %) dijagnostiku mog zdravstvenog stanja.

B. Olga, 48 godina - Novi Sad

Terapija sa dijagnostikom odrađena je 14.02.2003 godine.
Cista na jajniku, upala mokraćnih kanala- za vreme i terapija osećao sam toplo – hladno, osećaj curenja. Između terapija manje problema sa mokraćnim kanalima i bolje mokrenje. Rezultat terapija je sledeći: cista je nestala. Dijagnostika koja je odrađena pri prvom pregledu tačna je 100 %.

K. Đuro, 76 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled rađen je 13.01.2003 godine, a terapije su trajale do 21.01.2003 godine.
Bol u zglobovima, kolenima i laktovima, otekline na nogama i zglobovima ruku već duže vreme- za vreme terapije imao sam osećaj toplo – hladno, ljuljanje tela. Rezultati su jako dobri, osećam se bolje, fizički i psihički, nemam bolova niti otoka. Po mom mišljenju izvršena je dijagnostika terapeuta koja je tačna 90%.

G.Zoran, 25 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 03.09. do 13.09.2002 godine.
Alergija, zdravstveni problem imam 5 godina – za vreme terapija sam se znojio, osećao sam pospanost, a kasnije hladnoću. posle terapije psihičko stanje je odlično, osećam rasterećenost, poboljšanje volje i raspoloženosti. Zadovoljan sam.

V. Milorad, Leštane

Dijagnostički pregled je izvršen 25.02.2002 god.,a terapije su rađene do 19.04.2002 godine.
Nedostatak dobrog raspoloženja, slabija periferna cirkulacija, slaba koncentracija – za vreme terapija osećao sam toplotu u organizmu i poboljšanje raspoloženja. Postignutim tezultatima sam zadovoljan, jer su ublaženi navedeni zdravstveni problemi. Dijagnostika koju mi je Anabela odradila pri prvom pregledu, pre terapije je 100 % tačna.
Dijagnoza terapeuta: senzibilan nervni sistem, nervoza izražena u želudcu i crevima, poremećen rad bubrega , toksini u bubrezima, jako loša cirkulacija leve strane glave, zujanje u ušima (neuravnotežen pritisak).

M. Zorica, 39 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji rađen je 23.01.2002 godine, a terapije su odrađene od 04.02.2002 godine.
Glavobolja (migrena) me muči od pre 15 godina – za vreme terapije sam osetila treperenje u predelu glave, posle treće terapije imala sam jake glavobolje, a zatim je nastupilo poboljšanje.
Posle terapija mi je za sada dobro, nadam se da je trajno. Dijagnostika koju mi je terapeut odradio je 100 % tačna.

B. Dimitrije, 7 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 13.11.2001 godine do 07.03.2002 godine
Bolovi u grlu prisutni od uvek – za vreme terapija oseća peckanje i strujanje. Postignut rezultat je da nema više bolova u grlu. Dijagnostika koja je odrađena pri prvoj terapiji je 100 % tačna.

B. Radovan, 7 godina - Šajkaš

Terapija sa dijagnostikom je rađena 14.05. do 25.05.2001 godine.
Mamina izjava:
Učestalo mokrenje koje traje mesec dana – za vreme terapije se klatila napred - nazad. Posle terapija mokrenje se stabilizovalo. Dijagnostika koju je odradila Anabela je 100 % tačna.

V. Danica, 20 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je odrađen 16.07.1999 godine, a terapije su rađene do 02.07.2004 godine- ukupno 3 serije terapija.
Osećanje malodušnosti, nezainteresovanosti, umor – imala sam raznorazne reakcije za vreme terapija. Sve su pozitivno uticale na mene. Pokreti tela su bili neobični (gore, dole, u krug, levo, desno). Igrala sam, pevala. Pričam strane jezika (arapski). Vežbala sam borilačke veštine.
Rezultati su odlični. Ova terapija je ono što meni pomaže u svakom smislu. Dijagnostika koju je Anabela odradila je potpuno tačna.
Dijagnoza terapeuta : jako stresno stanje, prenapet nervni sistem, pojačan rad hipofize, hormonski poremećaj (izostanak ciklusa), slabi sinusi, cirkulacija glave loša, loša funkcija bubrega moguće kamenje, loša periferna cirkulacija.

G. Svetlana, 32 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 07.05.1998 godine, a terapije su rađene do 03.03.2000 godine.
Prehlada, viroza na plućima, kašalj, prehlade koje se ponavljaju unazad 3 meseca 4-5 puta, slabost i bol u bubrezima koje su prisutne već 5-6 godina – za vreme terapijeosetila sam slabost, mučninu, bol, osećaj toplote i energetskog polja, a kasnije prijatnost, fizičku i psihičku prihvaćenost. posle druge i treće terapije imala sam povišenu temperaturu 37,7◦ C, ali bez bolova i tegoba. Posle terapija imam bolji osećaj celog tela, energetsko strujanje kroz celo telo i onih delova tela gde inače osećam stagnaciju i bol. Osećam veliko psihičko olakšanje.
Dijagnostički pregled mog zdravstvenog stanja je po mom mišljenju bio potpuno tačan.

D. Miodrag, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je odrađen 23.03.2000 godine, a terapije su rađene do
25.05.2000 godine. U prilogu je medicinski nalaz spermograma.
Neplodnost, izuzetno loši rezultati spermograma 1,2 pokretnih spermatozoida – za vreme terapije osećao sam slabost, nesvesticu, obilno znojenje, bolove u određenim delovima tela. Postignuti su izuzetni rezultati za poboljšanje rezultata spermograma. Za samo dva tretmana spermogram se poboljšao sa 1-2 na 20 miliona pokretnih spermatozoida! Uz konstantnu blagu otečenost prostate često su bile prisutne i znatne količine sluzi u predelu završetka debelog creva, naročito u slučajevima prehlade. Posle ponutih dva tretmana sluz se više nije pojavljivala. Dijagnostika koju je Anabela odradila je veoma precizna i tačna..

M. Mićo, 44 godina - Kačarevo

Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji je rađen 04.08.1998 godine
Pre dolaska kod Snežanke, moje zdravstvene tegobe su bile sledeće: strahovita nervna i psihička napetost, osećao sam da ću prsnuti ako nešto ne preduzmem. Napominjem da nikada pre nisam posezao za lekovima, jer u njih i nemam puno poverenja. Drugi moj veliki problem bila su leđa. Bolovi su krenuli pre 3 godine posle jedne povrede. Povreda je bila u predelu krsta – u donjem delu. Išao sam kod jednog fizioterapeuta i puno mi je pomogao masažom, ali je ipak ostao specifičan bol u tom delu leđa, pojavljivao se dok sam ležao, noću dok sam spavao, a najizraženiji je bio ujutru. Kad bih seo na stolicu i našao određeni položaj, bol bi nestao. Nisam mogao dizati ništa teško. Treći problem je bio osećaj da iz kreveta posle spavanja ustajem umorniji nego što sam legao. Jastuk i čaršav su nakon spavanja uvek bili zgužvani. Za vreme terapija imao sam sledeće reakcije: toplo, hladno u predelu glave, ruku i nogu naizmenično. Jako strujanje (kao trnci). Između terapija pojavljivao se osećaj toplote, hladnoće, strujanja i povremenih bolova na povređenim mestima, a zatim pospanost.
Smatram da je rezultat terapije odličan, nestala je napetost, bolovi u leđima su samo povremeni i minimalni, nemam trnjenje u nogama. Mnogo lakše dižem težinu, bolje spavam i volja za radom je ona stara. Dijagnostika koju je Anabela odradila pri prvoj terapiji je tačna.

M. Marijan, 22 godine - Kačarevo

Prva terapija sa dijagnostikom je rađena 20.03.2001 godine, a terapije su trajale do 10.12.2002 god. ( ukupno dve serije )
Utrnuće desne noge, loše psihičko stanje zbog saobračajne nesreće u kojoj je poginula moja devojka. To su bili razlozi za moj prvi dolazak kod Anabele. Drugu put sam se Anabeli javio zbog simptoma panike, straha, nedostatka koncentracije, rastrešenosti i stresa.
Za vreme terapija osećao sam: hladno, toplo, trnce, mučninu, preznojavanje, blagi bol u glavi i celog tela. Između terapija sam osećao bol po telu, pospanost, imao sam proliv, mučninu.
Posle prve serije terapija sam bio toliko zadovoljan, da sam svojevoljno prekinuo terapiju. posle druge serije terapija osećam se rasterećeno, osećaji straha su svedeni na trenutke (pri nekoj pomisli), panike više nema. Dijagnostika koju mi je uradila Anabela je 100% tačna.

J. Erika, 29 godina - Sremska Kamenica

Dijagnostički pregled sa terapijom je rađen 04.01.2007 godine, a terapije su rađene do 04.05.2007 godine.
Glavobolja, problemi sa vratom i kičmom, bolovi, nervoza, višak kilograma – za vreme terapije došlo je do preznojavanja. Osećala sam bol u nožnim mišićima i listovima, toplotu, peckanje. Mesec dana posle terapije došlo je do rezultata: smanjila mi se telesna težina, bolovi u kičmi su smanjeni, nervoza je smanjena. Pri prvom pregledu terapeut je izvršio dijagnostiku mog zdravstvenog stanja u potpunosti (100 %).

M. P. Zoran, 6 godina - Petrovaradin

Dijagnostički pregled i prva terapija rađena je 04.06.2007 godine, a ostale terapije do 12.06.2007 godine
Mamina izjava:
Poremećaj imunološkog sistema, usled nepravilne dijete posle operacije slepog creva - za vremeterapija imao je pojačano curenje nosa, kašalj. Između terapija mu se pojačao apetit. Postignuti rezultati su odlični, došlo je do poboljšanja zdravstvenog stanja.Izvršena dijagnostika od strane terapeuta je 100 % tačna.

M. Stadija, 60 godina

Dijagnostički pregled je izvršen 07.03.2001, a terapije su trajale do 14.02.2007 godine.
Upala želudca, žuči, jetre i pankreasa.  Za vreme terapija osetio sam smanjenje bolova u stomaku i manju nadutost stomaka. Rezultati postignuti terapijom su idealni. Prestali su svi bolovi i došlo je do celokupnog poboljšanja varenja. Pri prvom pregledu terapeut je izvršio kompletnu dijagnostiku mog zdravstvenog stanja, po mom mišljenju 100 % tačno.

G. Ljubica, 61 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je izvršen 26.03.2007 godine, a terapije su rađene do 02.04.2007 godine.
Malaksavost, otok ruku i nogu, bolovi u predelu bubrega, mišića, otok oko očiju, trnjenje ruku i nogu – za vreme terapije osetila sam strujanje, jaku toplotu, drhtanje tela. Kasnije, u toku terapije osetila sam hladno strujanje koje mi je jako prijalo. Posle pet terapija bolovi su nestali. Nestao je otok. Nema više trnjenja nogu i ruku. Svi simptomi su nestali. Ja se jako lepo osećam.

Ć. Danica 58 godina –Beograd

Dijagnostički pregled je izvršen 18.04.2006 godine
Poremećaj metabolizma, bolovi u venama, upala jetre, upala žučne kese, i kamen u žučnoj kesi, poremećaj urinarnog trakta
Za vreme terapije osetila sam vruće i hladno  između terapija sam osećala trenutne bolove na kratko.Nakon terapija moje zdravstveno stanje je poboljšano, manje se zamaram, više podnosim napore i bolje spavam.

Š. Đurđica, 25 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je izvršen 27.02.2006 godine, a terapije su rađene do 08.03.2006 godine. (ukupno 7 terapija)
Problem sa cističnim jajnikom – problem imam mesec dana. Za vreme terapije osećala sam se prijatno, osećala sam toplinu. Rezultat terapija je da posle završenih terapija nemam više cistu. U prilogu dokumentacije su i ultrazvučni nalazi lekara. Dijagnostika koju je terapeut odradio pri prvom pregledu je 90 % tačna.
Dijagnoza terapeuta: loša periferna cirkulacija, jako oslabljena imunologija jajnika, desni jajnik cističan, bubrezi skloni taloženju.