SALON ZA BIOENERGETSKE TERAPIJE I MASAŽU TELA

ISKUSTVA PACIJENATA VIII deo

D. Miodrag, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 23.03.2000 godine, a terapije su rađene do 16.07.2007 godine.
Prisustvo velike količine prašine i druge prljavštine u plućima, opšta iscrpljenost organizma, velika nervna napetost, bolovi u kičmenom stubu- za vreme terapija osećao sam peckanje po čitavom telu (kao veliki broj iglica). Imao sam osećaj toplote u toku terapije, a na kraju terapije osećaj strujanja hladnoće.
- Za pet terapija suvi kašalj je potpuno prestao, nervna napetost je potpuno nestala. Moj organizam više ne pokazuje znake iscrpljenosti. Bolovi u kičmi smanjeni za oko 70%. Dijagnostika terapeuta je veoma precizna.

G. F. Svetlana, 32 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled je izvršen 07.05.1998 godine, a terapije su rađene do 11.02.2005 godine.
Upala hemoroida me muči zadnjih 5-6 godina. Za vreme terapije osetila sam znatno poboljšanje na fizičkom i psihičkom planu. Rezultati postignuti terapijama su vrlo dobri, čak šta više. Dijagnostički pregled mog zdravstvenog stanja koji je izvršio terapeut je potpuno tačan.

B. Vesna, 28 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 15.12.2006 godine, a terapije su rađene do 02.02.2007 godine. U prilogu dokumentacije su laboratorijski nalazi.
Panični napadi, nemir i nesanica su prisutni u zadnjih pet meseci.Za vreme terapija osetila sam hladno i toplo kroz telo. Rezultati postignuti terapijama su odlični, panični napadi su nestali i poboljšan je kvalitet sna.
Izjava pacijenta: od 01.08.2007 godine
Dana 02.05.2006 godine nakon niza stresnih I duševno bolnih situacija, doživela sam najteži oblik paranoičnog napada.
Noću dok sam ležala u krevetu osećala sam ogroman strah, koji se manifestovao neverovatnom aritmijom I ubrzanim lupanjem srca, jakim bolom u predelu potiljka glave, nedostatkom vazduha i gušenjem, trnjenjem ruku i nogu, totalnom malaksalošću – oduzetošću celog tela. Hitna pomoć me je odvezla u bolnicu. Napadi su se i nakon te noći ponavljali, ali u nešto blažem obliku, ali je svaki put bilo strašno, neopisiv bol, strah, oduzetost i jako lupanje srca. Nakon detaljnih bolničkih analiza , psiholog mi je prepisao lek Xalol za dva meseca. Za period od dva meseca , napadi su se proredili, redovne životne aktivnosti obavljala sam skoro normalno. Takvo mirno stanje je trajalo i narednih mesec dana (verovatno dok se lek još nije nalazio u krvi) da bi se nakon toga “ludilo povratilo”, napadi su bili još češći, strašniji, bila sam i fizički i psihički uništena, izmorena, noćima nisam spavala, jer bi se napad dogodio obično noću i budio me iz najdubljeg sna.
Bila sam i kod psihijatra koji mi je rekao da mi je dobro i da ne treba da pijem lekove, čak i da nisam trebala da pijem gore navedeni lek. Konstatovao je da sam emotivna ličnost, hiperaktivna, inteligentna, previše odgovorna, te da su takve moje osobine dovele do takvog psihičkog stanja. Ali meni je i dalje bilo loše....Prolazila sam kroz pakao. Tražila sam izlaz, ali ga nije bilo...U tom periodu kritičnog vremena sam u poslu bila veoma uspešna, postizala sam rezultate, daleko bolje i visprenije od “zdravih ličnosti”, fizički sam izgledala dobro, te niko od zaista meni bliskih nije znao kroz šta ja prolazim. U novembru 2006 godine sam krenula na lečenje kod gospođe Anabele Flore, prvo sam imala seriju od 10 tretmana, a zatim još jednu seriju od 10 tretmana. Bila sam zadovoljna, jer sam samo posle nekolko tretmana počela redovno da spavam, a nakon mesec dana napadi su skoro nestali.Nastavila sam i dalje sa tretmanima. Hvala Anabeli jer mi je vratila samopouzdanje i veru u sebe! U januaru sam upoznala momka s kojim sam ostvarila emotivnu vezu.Emotivna injekcija mi je i te kako bila potrebna....Sada mi je dobro i živim ponovo...

T. Slavica, 56 godina - Petrovaradin

Dijagnostički pregled je izvršen 22.03.2006 godine, a terapije su rađene do 29.03.2006 godine.
Tahikardija i hipertenzija- za vreme terapija osetila sam toplotu kroz celo telo, ruke i noge su bile vrele (koje su mi inače led, ledene), osetila sam pritisak u grudima. Posle terapija su prestale tahikardije, pritisak se odmah normalizovao. Imam miran i neprekidan san, što nisam imala već duže vreme.Prestali su mi i bolovi u kičmi i donjim ekstremitetima. Dijagnostika koju je terapeut izvršio pri prvom pregledu je 100 % tačna.

P. Predrag, Futog

Temperatura, bolovi u glavi od pre dva meseca- za vreme terapije osetio sam pospanost. Rezultati postignuti terapijama su povoljni. Terapeut je pri prvoj terapiji izvršio dijagnostički pregled mog komletnog zdravstvenog stanja koji je 100 % tačan.

P. Željko, 32 godine - Šajkaš

Dijagnostički pregled je rađen 23.10.2006 godine, a terapije su trajale do 06.11.2006 godine.
Gušenje u grudima, hemoroidi, nervna napetost koja me muči 2-3 godine – za vreme terapija osetio sam drhtanje tela, tromost, pospanost, hladnoću u telu, toplotu i žmarce po celom telu, strujanje kroz telo i smirenost. Posle terapija se osećam 10 godina mlađe, krvarenje hemoroida je prestalo, psihički sam smireniji. Dijagnostika koju je odradio terapeut je po mom mišljenju 80 % tačna.

M. Marko, 22 godine - Novi Sad

Terapije su rađene od 18.08 do 22.08.2006 godine.
Adeno virus: preskakanje srca, nervoza od pre pet meseci – za vreme terapija osećao sam znojenje, smirenost, opuštenost, njihanje tela, prožimanje u krug. Između terapija osetio sam pospanost, blagu malaksalost, opuštenost i smirenost.
Postignuti su sledeći rezultati: srce je prestalo da preskače, osećam se mnogo bolje i smirenije. Mnogo bolje spavam. Dijagnostički pregled koji je terapeut odradio je 100 % tačan.

G. Jelena, 34 godine - Dalas

Prva terapija i dijagnostički pregled je rađen 30.11.2005 godine, a kontrola sa terapijom je izvršena 15.11.2006 godine.
Godišnja kontrola zdravstvenog stanja - bolna leđa, materica, jajnik, bubrezi – za vreme terapija osetila sam vrućinu, jezu, malaksalost, a između terapija pospanost, tromost, više energije i bolje raspoloženje, smirenost. Rezultat terapija je vidno poboljšanje opšteg stanja i perfektan stabilan osećaj u celom telu. Dijagnostika koju je Anabela izvršila pri prvoj terapiji je 100 % tačna. Voli Vas Jelena

T. Bojkov, 28 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 08.03.2006 god, a terapije su do 17.11.2006 godine.
Temperatura- bila sam bolesna, imala sam temperaturu tri četiri dana od 37.2◦C do 38◦C, bila sam skroz iscrpljena, grlo me je jako bolelo, glava, sve živo.Ovako se osećam već duže vreme, više godina. Imala sam samo jednu terapiju i preporodila sam se. Više mi nije trebala ni jedna terapija. Rezultati terapije su ozdravljenje kao da nisam ni bila bolesna. Dijagnoza terapeuta je odlična.

A. Aleksandra, 31 godina - Beč

Dijagnostika sa terapijom je rađena 28.12.2005 godine.
Bila sam iscrpljena “živa, a neživa”- između terapija sam se budila noću iz sna, a posle terapija se osećam lepo, zdravo. Rezultati postignuti terapijama su odlični, za koje nisam verovala, a moji zdravstveni problemi su otklonjeni.Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji od strane terapeuta je 99.9%, više 100% tačan.

A. Vera, 63 godina - Sremska Kamenica

Dijagnostički pregled je rađen 21.07.2006 godine, a terapije do 03.08.2006 godine.
Bolovi kičme u lumbalnom delu, ukleštenje desne strane tela i desne noge – za vreme terapija osećala sam znojenje, bolove jačeg intenziteta kroz celu nogu do kolena. Rezultati terapija su da se osećam mnogo bolje, mogu da se okrećem dok ležim, što je ranije bilo nemoguće. Bol u nozi je smanjen tako da mogu lakše da hodam. Komentar za dijagnozu: Sto posto ste pogodili.

Č. Tamaš, 52 godine - Svetozar Miletić

Dijagnostički pregled je rađen 27.12.2005 godine, a terapije sve do 24.01.2006 godine.
Oslabljen vid još od pre 11 godina – za vreme terapija osećao sam jako drhtanje i znojenje, vrućinu u levom oku, toplinu u desnom oku, bolove u levom bubregu. Posle serije tretmana nemam više sive magle ispred očiju i bistrije vidim. Poboljšano mi je i čitanje sa i bez naočara. Dijagnostika koju je terapeut izvršio pri prvoj terapiji je po mom mišljenju 90 % tačna.

P. Nevenka, 23 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 25.02.2000 godine, a terapije su do 06.06.2002 godine.
Strahovi, problemi sa stomakom, kičmom, nervnim sistemom, malokrvnost, problemi sa bešikom, zatvor – za vreme terapija osećala sam hladno, toplo, strujanje vazduha, belinu, blaženstvo, mir, spokoj, pomeranje tela, napred-nazad-sa strane.Nakon pet tretmana rezultati su odlični. Nakon trećeg tretmana rezultati su bili vidljivi, zahvaljujući jakoj i snažnoj Anabelinoj energiji. Svi simptomi mojih gore navedenih zdravstvenih problema su nestali. Dijagnostika koju je Anabela izvršila pri prvom susretu je 100 % tačna.

M. Verica, 54 godina - Zrenjanin

Dijagnostički pregled rađen je 21.09.2004 godine, a terapije su rađene do 18.04.2006 godine.
Moj zdravstveni razlog dolaska na bioenergetske terapije su dva razloga: pneumonija pluća i nepokretnost desne ruke – za vreme terapija dolazilo je do poboljšanja u smislu veće pokretnosti i ruku i nogu i pojava blagih bolova koji su prolazni. Posle terapija pokretljivost ruku i nogu je veća, bolje je pamćenje, nema više bolova i hod se popravio. Svi pokrete obavljam bez bolova. Dijagnostika koju je terapeut izvršio pri prvom pregledu je 100 % tačna.

Z. Miloš, 26 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 14.06.2006 godine, a terapije su trajale do 24.06.2006 godine
Bol u stomaku, nervoza – za vreme terapije osetio sam strujanje, savijanje tela, znojenje. Posle terapija je nestao bol u stomaku, i nervoza. Osećam se opuštenije i smirenije. Zadovoljan sam terapijom. Na prvoj terapiji terapeut je izvršio dijagnostički pregled mog zdravstvenog stanja po mom mišljenju 95 % tačno.

G. Gorana, 29 godina - London

Prva terapija sa dijagnostičkim pregledom je rađena 11.08.2004 godine, a terapije su rađene do 26.05.2005 godine.
Cista na levom jajniku – za vreme terapije osećala sam toplotu, malo bockanje, telo se kletalo na klackanje, na početku osećaj hladnoće i mali bol, osećaj kao da se nešto izvlači. Posle terapija nemam više bolova i cista se smanjila.Za odrađenu dijagnozu od strane terapeuta mogu da kažem da je super napravila dijagnozu, koja je 100 % tačna.

M. Slobodan, 27 godina - Valjevo

Dijagnostički pregled je rađen 14.10.2005 godine, a terapije su rađene do 29.10.2005 godine.
Problemi sa kičmom, potencijalni problemi sa prostatom, mokraćnim kanalima – za vreme terapija osetio sam intenzivan bol u kičmi, trnjenje testisa, bol u mokraćnim kanalima, bol u izvodnom kanalu, pokreti tela su bili nekontrolisani –savijanje napred nazad, drhtanje, trzanje. Posle terapija se smanjio bol u kičmi i bolovi su sve ređi. Prilikom prve terapije terapeut je odradio dijagnostiku mog kompletnog zdravstvenog stanja -90 % tačno.

B. Olga, 48 godina - Novi Sad

Terapija sa dijagnostikom odrađena je 14.02.2003 godine.
Cista na jajniku, upala mokraćnih kanala- za vreme i terapija osećao sam toplo – hladno, osećaj curenja. Između terapija manje problema sa mokraćnim kanalima i bolje mokrenje. Rezultat terapija je sledeći : cista je nestala.Dijagnostika koja je odrađena pri prvom pregledu tačna je 100 %.

K. Olivera, 30 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 04.05.2005 godine, a terapije su rađene do 02.06.2005 godine.
Problemi sa zglobovima, sistemska bolest koja traje više od 10 godina – za vreme terapija osećala sam toplo i hladno, a između terapija pojačanje i smanjenje tegoba, nesanicu i tromost. Posle terapija problem sa okom je rešen u kratkom roku, a zglobovi me još bole, ali videću posle par dana kako će biti. Dijagnoza terapeuta koju mi je terapeut izvršio pri prvoj terapiji je 90% tačna.

M. Dragoljub, 13 godina - Inđija

Dijagnostički pregled je rađen 30.09.2005 godine, a terapije su trajale do 11.10.2005 godine.
Mamina izjava:
Upala mokraćnih kanala, bol u desnoj nozi u delu prepone, česte glavobolje – za vreme terapija osećao je svrab po telu, toplo – hladno, šetajući bol po celom telu, blaženstvo. Između terapija bio je smiren i imao je dobar san. Rezultati koji su postignuti terapijama su odlični, sve zdravstvene tegobe su nestale, dete nema više problema sa mokrenjem, nema bolova, smiren je i ima bolji apetit. Dijagnostika terapeuta je 100 % tačna.

Š. Aleksandra, 9 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 22.06.2005 godine, a poslednja terapija je odrađena 31.08.2005 godine.
Mamina izjava:
Glavobolja,često povraćanje, bronhitis (astma) je muče poslednje 2 godine– za vreme terapija imala je mučninu, temperaturu, svrab, a uzmeđu terapija je bila malaksala, troma i pospana. Rezultati posle terapija su zadovoljavajući- ne povraća više, ređe ima probleme sa disanjem, manje je boli glava. Smatram da je dijagnostika terapeuta koja je rađena pri prvoj terapiji 70 % tačna.

V. Verica, Novi Sad

Problemi sa srcem, stres, nesanica, vrtoglavica, loša cirkulacija – za vreme terapija osećala sam hladnoću, pulsiranje, strujanje, a kasnije i osećaj toplote. Posle terapija problemi sa lupanjem srca su prestali, vrtoglavica se smanjila, lepše spavam i generalno se mnogo bolje osećam. Pri prvoj terapiji terapeut je izvršio tačnu (100 %) dijagnostiku mog kompletnog zdravstvenog stanja.

M. Smiljka, 66 godina - Inđija

Dijagnostički pregled je odrađen 06.07.2005 godine, a terapije su rađene do 28.11.2005 godine.
Na ultrazvučnom pregledu uočene na desnom labusu jetre dve ciste bistrog sadržaja promera, jedna 17mm, a druga 15 mm i na desnom bubregu cista oko 15 mm- za vreme terapija sam osetila malaksalost, pokrete tela, šetajući bol po celom telu koji je bo kratkotrajan, kao i naizmeničan osećaj toplote i hladnoće. Na sledećoj ultrazvučnoj kontroli nakon 4 meseca jetra je normalne strukture, građe i veličine bez ikakvih patoloških promena. Fizički se osećam bolje. Sa poverenjem nastavljam lečenje bubrega. Dijagnostički pregled koji je odradio terapeut je 100 % tačan.

G.Veroslava – Beograd

Pismo poslato 04.03.2012 godine
Poštovanje Snježanka, do neba sam Vam zahvalna za preporuku šta da od proizvoda koristi moja mama, koja je prošlog leta imala pad i povrede. Sada se ona oseća dobro, ali imam veliki problem sa zdravljem supruga. Do sada je on bio najzdraviji u porodici ali ozleda na mladežu lekare je dovela u sumnju da se radi o melanomu i zakazana mu je operacija 13.03.posle koje će se uraditi analize i saznati,da li je to u pitanju. Šta od proizvoda da mu dajem, da što pre ojača organizam i da što pre deluje. Gledala sam i sama, ali mi je Vaše mišlje najdragocenije. Poručila bih odmah da što pre stigne i da što pre krene sa ozdravljenjem. Molim se Gospodu da se dijagnoza ne potvrdi ali za svaki slučaj bih ga naterala da pije preparate.Od sve duše i srca sam Vam zahvalna Veroslava

L.Jovan – Novi Sad

Pregled sa dijagnostikom je izvršen 07.06.2013

Imao sam velike bolove u nozi. Dan uoči terapije nisam mogao da ustanem iz kreveta zbog bolova. Diskus hernija je bila dijagnoza.. Dobio sam uput za neurologa. I sa injekcijama bolovi su ostali neizdržljivi. Za vreme terapije osetio sam hladnoću, toplotu, opuštenost, prvenstveno nestanak svih bolova, čak sam u jednom trenutku zaspao.

Posle prve terapije sam ustao iz kreveta bez bolova, a posle svake sledeće terapije sam sve sigurnije hodao. Danas posle dve i po godine nemam nikakvih problema. Doveo sam i rođaku zbog istih problema.